Много ли е неправилна тази програма?

PA

07.02.06
18:21

Значи тренирам така, мисля до сега има добър ефект ама от това което чета май излиза че тая моя програма не е много добра. Та значи това е: (казвам само кои групи мускули тренирам, а не с какви упражнения защото на някой не им знам имената точно...)
1ви ден-Гърди,Бицепс(знам че по принцип е по-добре да е гърди с трицепс и гръб с бицепс ама при тая програма чувстам че ми е много трудно все още)
2ри ден-Гръб,Трицепс
3ти ден-Рамо,Корем ( Знам и че по принцип трибва да вклуча и крака но за сега поне не смятам, може би малко по нататък)
4ти ден-Почивка
И така това се повтаря...
Ако случайно има някакво начение аз съм на 20, висок-183/4, тежа 73-74кг, тренирам от 5 месеца.
Благодаря ви за помощта предварително.  :)

Не пускай постове с подканки от сорта “аааее няма ли кой да пише” че ми отваряш работа да трия, Моля
DJGorgio-Astor

07.02.06
20:58

Защо не така?
1.гърди,бицепс
2.почивка
3.рамо,крака
4.почвика
5.гръб(+трапец),трицепс
6.почивка
7.почвика
На корема му избери 2 дена може и единия да е от почивните

08.02.06
14:08

Програмата която OuttaControl ти препоръчва е по добра!Твоята лошото и е че имаш малко стаж и няма да можеш да се възстановиш тя е за по напреднали пък и на 3-я ден ще си скапан незнам кво рамо ще правиш!!!!

PA

08.02.06
18:23

Еми то аз по тази програма (с малки различия) ходих първия месец, месец и половина, сега пак по нея? Знам че тя е за начинаещи и аз не съм някакъв напреднал ама все пак? Де да знам? Не съм толкова наясно със всичко така че вие по-добре знаете, ако пъук триябва може да се върна пак на нея.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1