08.02.06
17:46
Удачно ли е да ги комбинирам така двата мускула?Няма ли да стане прекалено тежка тренировката? :shock:
08.02.06
18:30
Определено не това са две голями мускулни групи и сас сигурност ще претренираш, но все пак ако краката рамото и рацете са ти изоставащи мускулни групи може да комибинираш гърба и гърдите заедно а другите мускулни групи да ги тренираш по отделно за да наблегнеш на тях но дори и да направиш това гледаи тази програма да не продължава прекалено дълго време.
краката рамото и рацете са ти изоставащи мускулни групи може да комибинираш гърба и гърдите(имах предвид краката обарках се) Използваи да правиш мътва тяга тя натоварва и двата мускула
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
Ами в саита е дадена тая програма http://www.bb-team.org/training/000158.php и сега съм почнал по нея да тренирам.Имам някакви упасения че не е съвсем подходяща,затова питам.
08.02.06
20:23
Не комбинирай големи МГ.
Краката и гърба общо са ти общо 80% от мускулната маса в тялото. Сам си прави изводите.
Втората група няма да можеш да я тренираш с нужната интензивост, ще бъдеш уморен от първата.
А за въстановяането на Нервната система не си и помислям
09.02.06
18:54
А гръб и трицепс и крака и бицепс как е ?
Мерси,разбрах.Ще комбинирам гърба с някоя малка мускулна група.Ще ми препоръчате ли точно коя обаче(рамо,бицепс,трицепс). :roll:
Гърба сам +тяга.
гръб + трицепс е удачен вариант, но за да го правиш трябва да имаш най-малко година -две тренировъчен стаж и високи (почти професионални) цели. Тази комбинация фигурира в програмите на големите :)
В противен случай гърба - сам!
10.02.06
10:45
В зависимост от целите, в зависимост и от избраните и количеството упражнения/серии/повторения се правят тези комбинации. Не можеш да кажеш просто - това с това не върви.
Крака с гръб?
Наистина - краката и гърба са ти 2/3 от мускулната маса, но е възможен вариант за трениране ако искаш да акцентираш върху ръцете, примерно. Правят се по-малко упр. и за крака и за гръб.
примерно:
1 ден - гърди/рамо
3 ден - крака/гръб
5 ден - ръце
Разбира се, не е подходяща, ако искате да акцентирате на гърба или краката.
Гръб с трицепс?
Не мисля, че е нужно чак година-две стаж и професионални цели.
Даже напротив, гърба да се тренира сам(целта е повече упражнения за гръб) - за това ти трябва повече стаж.
Гръб и трицепс е идеална комбинация, но трябва да се вземе предивд натоварването/възстановяването от предишната/селдващата тренировка, за да не се получи трениране на невъзстановена мускулна група.
Значи тук изписахте сума ти мнения наизуст... никой не разпита подробно момчето какъв му е стажа... как тренира, какво прави, как се храни, как възстановява, какъв му е начина на живот, дали няма някоя изоставаща мускулна група... и от тук нататък просто си гадаете... тренировка за гръб и крака в един ден не е такъв проблем просто зависи от това как ще я проведете и какво целите...
гръб + трицепс е удачен вариант, но за да го правиш трябва да имаш най-малко година -две тренировъчен стаж и високи (почти професионални) цели. Тази комбинация фигурира в програмите на големите Smile
Това последното на 100% не е вярно...
Гръб с трицепс?
Не мисля, че е нужно чак година-две стаж и професионални цели.
Даже напротив, гърба да се тренира сам(целта е повече упражнения за гръб) - за това ти трябва повече стаж.
Гръб и трицепс е идеална комбинация, но трябва да се вземе предивд натоварването/възстановяването от предишната/селдващата тренировка, за да не се получи трениране на невъзстановена мускулна група.
Именно...
В зависимост от целите, в зависимост и от избраните и количеството упражнения/серии/повторения се правят тези комбинации. Не можеш да кажеш просто - това с това не върви.
Крака с гръб?
Наистина - краката и гърба са ти 2/3 от мускулната маса, но е възможен вариант за трениране ако искаш да акцентираш върху ръцете, примерно. Правят се по-малко упр. и за крака и за гръб.
Именно... как така аз съм тренирал крака с гръб и става доста добре ако си добре отпочинал става мн добра тренировка... сега че трябва стаж ами трябва но това е друга тема... има много начини на комбиниране на мускулните групи всичко зависи от конкретният случай... мноого наизуст говорите...
Единствено съм съгласен с Палпатин, другите говорите наизуст...
11.02.06
17:51
А как ще е по-добре , в петък ли гръб и в сряда крака с рамо или обратното ?