Какво ще кажете за програмите ми.

13.02.06
09:39

Викам да сменям тея 2 програми през 2 месеца. Какво ще кажете?
ПРОГРАМА 1:
1Ден: Гърди, Предно рамо, Трапец, Корем
2Ден: Гръб, Задно рамо, Предмишници, Кръст(хиперекстензии)
3Ден - почивка
4Ден: Бицепс, Трицепс, Корем
5Ден: Крака, Кръст
6 и 7 Ден - почивка

ПРОГРАМА 2:
1Ден: Гърди, Бицепс, Кръст
2Ден: Гръб, Задно рамо, Предмишници, Корем
3Ден - Почивка
4Ден: Трицепс, Предно рамо, Трапец, Кръст
5Ден: Крака, Корем
6 и 7 Ден - почивка

На 18 години съм, имам повече от година стаж. Целта ми е да качвам маса.

13.02.06
09:53

пробвали с някоя от програмите в сайта ?
се пак не мога да ти кажа точно как да тренираш понеже всеки организам е различен.
само стаа ли да каже по колко серии правиш и упражнения правиш за мускил .
С този стаж 1г. мисля че 4-5 серии ще е приемливо

13.02.06
10:02

Правя по 3-4 серии с по 8-10 повторения. Програмите аз си ги сътворих, специално за моя организъм  :)
Мързи ме сега да пиша чак и какви упражнения правя. Искам само да ми кажете съчетанията добре ли са.

13.02.06
14:15

Ами аз не виждам да си включил в програмите си средната част на рамото,която е мн важна.В програма 1 в 2 последователни дни натоварваш трапеца и може по трудно да ти расте,същото се отнася и за бицепса в програма 2,което също може да ти попречи на тренировката за гръб,в която бицепса участва в доста голяма степен.В програма 2 мисля че може да си претовариш кръста,защото в голяма степен се натоварва от тренировките за корем и за крака особено ако правиш клекове,така че можеш или да го махнеш от 4-ия ден или от 4-ия да го преместиш в 5-ия.Това е от мен.

obelka е прав за това което ти каза добре е да направиш някакви малки промени. A това което си споменал 4е бицепса участва в тренировката за гръб не е вярно, бицепса се натоварва при гръб само ако не изпълняваш упраж. както трябва. Другото което е може да си оставиш първата програма како  само променяш упрж. за всяка мускулна група след 2 месеца вместо да променяш цялата програма. Все пак ти си прецени точно как да постъпиш би трябвало вече да си разбрал кои упрж. са добри за теб и кои не, повечето неща трябва  сам да си ги преценяваш наи важното е да изпробваш всичко докато разбереш кое ще е наи-добре за теб.

13.02.06
19:04

Mmmmh :) RejiMillar…Бицепсите и предмишниците са сингеристи при упражненията за гръб и участието им е неизбежно,по слабото им участие зависи от техниката но е неизбежно.

при правилнo изпълнение участието на бицепсите е много минимално що се отнася за предмишниците там не е фатално напрягането те са толко малка мускулна група че просто това натоварване няма въобще да им се отрази

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1