Мъртва тяга на смит машина

Имате ли впечатления? Някой прави ли я по този начин?
Според вас какъв стаж е нужен специално за този тип изпълнение?

За/Против  :D

zweio

15.02.06
10:21

Никога не съм правил, а и не съм виждал някой да прави. Но предполагам, че ще е трудно за изпълнение(с правилна техника).

против.

energymax

15.02.06
12:04

според мен би било чудесно да се прави с прави крака,за задно бедро!

15.02.06
18:18

Става но тук не може да се следва S- образната траектория на щангата (когато са свободни тежести), за това мисля че трябва да се избягва

И аз бързо се отказах, но си викам да чуя колегите какво ще кажат  :D

15.02.06
22:16

не се занимавай с глупости а си продължавай с тягата по нормалния начин :wink:

16.02.06
18:59

Аз вчера пробвах и хич не ми хареса.Много ограничава движенията и трудно се изпълнява правилно..по принцип си има упражнения,които на машина са неудобни,зашото изпълнението много зависи от телосложението.

17.02.06
20:45

[quote author=“Size”]Аз вчера пробвах и хич не ми хареса.Много ограничава движенията и трудно се изпълнява правилно..по принцип си има упражнения,които на машина са неудобни,зашото изпълнението много зависи от телосложението.

Горе съм обяснил защо

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1