Крака...

16.02.06
14:54

Тренирам в къщи по тая програма -> http://www.bb-team.org/training/000157.php
Нямам обаче уреди за бедрено сгъване , разгъване и лег преса , може ли да ми кажете някакви заместващи упражнения?Само с клякане с щанга мога ли да мина  :?

16.02.06
15:00

[quote author=“SiDeReaL”]Тренирам в къщи по тая програма -> http://www.bb-team.org/training/000157.php
Нямам обаче уреди за бедрено сгъване , разгъване и лег преса , може ли да ми кажете някакви заместващи упражнения?Само с клякане с щанга мога ли да мина  :?

Даже ще е по - добре.

^V

16.02.06
17:42

Напади също може да правиш  :wink:

16.02.06
17:49

Аз си направих такъв уред в края на лежанката, много е прост , за 3-4 часа го правиш

16.02.06
21:16

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз си направих такъв уред в края на лежанката, много е прост , за 3-4 часа го правиш

Може би по-натам , че сега почти не разполагам с време.Та второто ми питане е след като ще правя само клякане с щанга , да правя ли повече от 3 серии?

16.02.06
21:40

[quote author=“SiDeReaL”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз си направих такъв уред в края на лежанката, много е прост , за 3-4 часа го правиш

Може би по-натам , че сега почти не разполагам с време.Та второто ми питане е след като ще правя само клякане с щанга , да правя ли повече от 3 серии?

Може, но в пирамида - 5 - 6 серии, първите с по - леко (без отказ), последните да са тежки.

VI

17.02.06
00:36

Ще минеш но временно. Клека е основно упражнение и със сигурност ще раэвие краката ти, предимно като големина. Виж като хубава форма и релеф трудно ще стане само с клек. Да не говорим че клека стимулира най вече квадрицепса и глутеусите а эадната част на бедрото ще иэостане в някаква степен и ще се получи гадничко. Вкарай и мъртва тяга с иэпънати долни краиници. Все пак беэ екстенэия и флексия трудно ще направиш красиви крака.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1