18.02.06
11:50
Значи, започнах да хода на фитнес от преди 4-5 месеца и има много голям ефект.Оформиха ми се мускулите на ръцете, гърба, краката, рамената и коремните плочки.Искам да попитам, значи след като вече тренирам толкова време, може ли да променя някой неща.За гръб правя следните упражнения :
1. Набиране широк хват
2.Дърпане на скрипец отгоре с широк хват
3.Дърпане на гира с една ръка от опора на пейка
4.дърпане на скрипец към стомаха
Та има едно упражнение подобно на дърпане на скрипец отгоре с широк хват, само, че главата седи напред и уреда минава зад врата, до раменете.Можете ли да ми кажете още подобни упражнения.Искам да оформя предмишницата и краката (основно прасеца и бедрата).Не вземам никакви химии и не мисля да вземам в следващите 1-2 години :wink:
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Може да правиш чукчета със щанга или мечка.А,защо не и мъртва тяга,но не се натоварвай с много тежко.А какво разбираш под “химия” ?
18.02.06
12:11
Знам, че не трябва да се натоварвам много.Един приятел скъса мускулни влакна и сега малко кофти се получава, защото ходи от 2-3 години на фитнес.Под химия разбирам да вземаш най различни неща за пиене, които подсилват изкуствено мускулите и съответно можеш да получиш различни заболявания
пич , изобщо не мисли за химия :) а за мъртвата тяга .. изчакай още малко - няколко месеца , а това “3.” дето си го описал е гребане с дъмбел (за инфо. само) :wink:
Протеин и други добавки смяташ ли ги за “химия” ? Не е лошо ако не вземаш да си добавиш малко протеин в хранителния режим.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече