Малко съвет :)

18.02.06
11:50

Значи, започнах да хода на фитнес от преди 4-5 месеца и има много голям ефект.Оформиха ми се мускулите на ръцете, гърба, краката, рамената и коремните плочки.Искам да попитам, значи след като вече тренирам толкова време, може ли да променя някой неща.За гръб правя следните упражнения :
1. Набиране широк хват
2.Дърпане на скрипец отгоре с широк хват
3.Дърпане на гира с една ръка от опора на пейка
4.дърпане на скрипец към стомаха

Та има едно упражнение подобно на дърпане на скрипец отгоре с широк хват, само, че главата седи напред и уреда минава зад врата, до раменете.Можете ли да ми кажете още подобни упражнения.Искам да оформя предмишницата и краката (основно прасеца и бедрата).Не вземам никакви химии и не мисля да вземам в следващите 1-2 години  :wink:

18.02.06
12:05

Може да правиш чукчета със щанга или мечка.А,защо не и мъртва тяга,но не се натоварвай с много тежко.А какво разбираш под “химия” ?

18.02.06
12:11

Знам, че не трябва да се натоварвам много.Един приятел скъса мускулни влакна и сега малко кофти се получава, защото ходи от 2-3 години на фитнес.Под химия разбирам да вземаш най различни неща за пиене, които подсилват изкуствено мускулите и съответно можеш да получиш различни заболявания

18.02.06
12:15

пич , изобщо не мисли за химия  :)  а за мъртвата тяга .. изчакай още малко - няколко месеца , а това “3.” дето си го описал е гребане с дъмбел (за инфо. само)  :wink:

18.02.06
13:14

[quote author=“freethedoom”]Знам, че не трябва да се натоварвам много.Един приятел скъса мускулни влакна и сега малко кофти се получава, защото ходи от 2-3 години на фитнес.Под химия разбирам да вземаш най различни неща за пиене, които подсилват изкуствено мускулите и съответно можеш да получиш различни заболявания

Протеин и други добавки смяташ ли ги за “химия” ? Не е лошо ако не вземаш да си добавиш малко протеин в хранителния режим.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1