Корем - вкъщи

19.02.06
15:13

Здравейте  :P , обикновенно си правя тенировката за корем 3 пъти седмично и вкъщи.Правя коремни преси (стандартните) 3х30 и коремни с усукване 3х30. Единствения проблем е че незнам какво да правя за долната част на корема. А и в сайта не можах да намеря такова упр. дето да си го правя у нас.Ако някой има предложения нека ми помогне ще съм му благодарен  :roll:

19.02.06
15:47

ми то принципно когато си местиш краката, а не трупа, е за долна. т.е. сещай се сам на мен ми идва на ъкъла примерно повдигане на краката от лег. 3х20 мисля че става. като за вкъщи се сещам още едно малко странно упр ма на мен ми харесва като ефект пък и ванаги нещо ново е добре. значи лягаш на земята и си слагаш краката на нещо (на диван например) но така гаи слагаш не изпънати, напротив сгънати. ако мога да ти намеря снимка ше ти  пратя...../

19.02.06
16:41

и аз си мислих за повдигане на крака от лег но сякаш много слабо ми идва, незнам :?

19.02.06
16:46

[quote author=“Chef0”]Здравейте  :P , обикновенно си правя тенировката за корем 3 пъти седмично и вкъщи.Правя коремни преси (стандартните) 3х30 и коремни с усукване 3х30. Единствения проблем е че незнам какво да правя за долната част на корема. А и в сайта не можах да намеря такова упр. дето да си го правя у нас.Ако някой има предложения нека ми помогне ще съм му благодарен  :roll:

Лягаш на леглото примерно,така че половината ти задник да излиза от него(заедно с краката).Хващаш се някъде за леглото и почваш да си вдигаш краката като накрая ги свиваш и продължаваш да се повдигаш се едно ще правиш 4елна.После сваляш краката(пак ги изпъваш по някое време),но не ги опирай в пода,за да не изпускаш напрежението.

19.02.06
20:06

Мерси ;), ами като включим и това упражнение иначе как е трен-а нещо друго да правя ли ? Натоварвам ли хубаво всички мускули ? :roll:

19.02.06
22:45

Ами аз правя с усукване  и такива на легло като редувам сериите(по 3 за всяко) и накрая обикновени коремни( само че не пускам до долу,за да напрягам постоянно мускулите).

27.03.06
18:45

За да не правя нова тема рших в мойта старата да пиша :). Иcкам да попитам някой може ли да ми каже едно упражнение за средната част на корема отново да мога да го изпълнявам в домашни условия  :wink:  :roll:

28.03.06
00:49

А коя ли е средната част на корема ???

28.03.06
06:31

Незнам дали сте го правили, но аз моя корем в къщи го правя по по-особен начин.
Значи слагате си показалеца и средния пръст на две от плочките на корема (в легнало положение сте) и се наддигате от зад, повдигате тялото си , за да осетите  как мускулите работят.

28.03.06
13:14

DjGorgio еми като правя частични коремни осещам натоварване в най-горната чааст на корема а като си повдигам краката най-долу и така някак си по средата остава незасегнато такова. Ето погледни анатомията на оня от раздела Упражнения на най горната плочка пише Rectus Abdominis само таз осещам натоварване, та като казах средната част имах предвид малко по надолу 2-та и 3-та плочка  :roll:

30.03.06
01:17

[quote author=“Chef0”]DjGorgio еми като правя частични коремни осещам натоварване в най-горната чааст на корема а като си повдигам краката най-долу и така някак си по средата остава незасегнато такова. Ето погледни анатомията на оня от раздела Упражнения на най горната плочка пише Rectus Abdominis само таз осещам натоварване, та като казах средната част имах предвид малко по надолу 2-та и 3-та плочка  :roll:

:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1