Какво мислите за тази програма

JO

19.02.06
20:56

ДЕН-1
Повдигане от leg
Повдигане от полу-leg
Сгъване с щанга
Френско от leg
ДЕН-2
Клякане с щанга
Повдигане от sed
Мъртва тяга
Гребане от наклон
===============================================
редуват се двете треировки през ден съчетане с Бионабол за 6сед.(40дни)
какво мислите за тази program?

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!! Пиши с малки букви и на кирилица имената на темата !!! 
DJGorgio-Astor

19.02.06
22:37

Дай повече информация - серии, години ,стаж повторения как си тренирал досега, Кога ще са Ден1 и  Ден 2
Като питаш нещо го прави като хората
Засега програмата не изглежда обнадеждаващо

TR

20.02.06
11:49

Малко безмислена ми се вижда тая програма.Измисли нещо по-добро. Иначе ще изхабиш Бианабола  :wink: Защо не раделиш тренировката на  4-ри дни,но не както в случая.

RO

20.02.06
19:07

абе тая прграма е малко тъпичка.......поне за мене
Какъв си ти та даваш оценки , като нямаш и 2 месеца в залата , и престани да спамиш форума !!!!! Прочети правилата
DJGorgio-Astor

Силач ли си какъв си ? Тази тренировка е направо смешна, ако е културистична, пък и при положение че ще зобаш направи тренировките тежки и да речем 5 дена в седмицата по 1 мускул на трен.

Колко ти е стажа? Дай малко инфо.

RO

20.02.06
19:14

СПАМ
Не пускай безмислени постове !!!!
ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
DJGorgio-Astor

RO

20.02.06
20:20

пич да не ме земеш за маика ти ама си прецакваш мускулите с тия стимуланти

RO

20.02.06
20:50

СПАМ
Не пускай безмислени постове !!!!
ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1