Трибестан

21.02.06
12:34

Скоро чух че трибестан можело да се взима само преди тренировка а не на всеки 7 часа
Моля някой компетентен да ми разясни

VI

21.02.06
23:35

Трябва да се вэима преэ 8 часа някъде. Ако го вэимаш само преди тренировка какво правиш? Това не е препарат от рода на прохормоните къде можеш бърэичко да им усетиш ефекта. Трибестана си работи на друг принцип който е малко по малко да стимулира собственото проиэводство на тестостерон. Т.е. ако го вэимаш само преди тренировка не очаквай някакъв прилив на голяма енергия например. Вэимай си го както му е реда ако искаш някакви реэултати.

23.02.06
21:11

маняци на мен ми останаха 12 хапчета трибестан от преди като пиех, как спред вас ще е най-добре да ги изразходя

06.03.06
17:15

Ако пия 3пати по 1 ще има ли ефект?

06.03.06
20:03

Ако говорим за Трибестан на Софарма 60 табл по 250 мг, то приема зависи от целите, които гоним. Ако си чист и си в основен етап на подготовка хубава схема е приема на 1 - 1,5 грама дневно разделени на три приема в продължение на 21 дни. Следва почивка. Как ще продължиш по-нататък зависи от куп неща. Много често се занимаваме с въпроси, които са строго индивидуални. Ако ти кажа - пие се преди тренинг, а на тебе ти действа само и единствето, ако го пиеш сутрин точно в 8:03 и то задължително с 209 ml средно топла, преварена вода ще го пиеш ли преди тренинг? Не, разбира се. И няма да сбъркаш. Добре е да намериш своята формула и да се придържаш към нея. Тогава тялото ти ще е готово да приеме продукта. Не ме мисли за умопомрачен - зная какво ти казвам. Добре е да комбинираш трибестан с екдистен, но това е друга тема. И нещо много, ама много важно - на колко години си и знаеш ли какво е нивото на тестостерона ти?

06.03.06
20:51

амии в такава случаи ще го пия както казах 3 пати по 1 хапче за да видя кога наи добре ми деиства така ли:? :?:  на 18 сум и незнам на какво ниво ми е тестостерона

07.03.06
00:41

Не се занимавай с тестостерона си щом си на 18 и не гониш някакви върхове в спорта. Ако правиш фитнес  само и единствено за удоволствие дори и от трибестан нямаш нужда. Пийвай си го по три пъти на ден - ще ти стига за 20 дни, ще олекваш с 25 лева и ще си сигурен, че дори и да не ти помогне то със сигурност няма да ти навреди. Казвам ти това, защото не смятам, че само с трибестан ще постигнеш нещо. Всъщност ти така и не уточни какво целиш с приема на трибестан и само него ли приемаш. Ами това е! Дерзай

07.03.06
09:12

Ами миналата седмица си купих -креатин + глутамин + тибестан искам да кача 7кг някаде и сила сега съм 70кг и 180м помогни :wink:

07.03.06
14:02

как искаш да ги качиш?? чисто или сас мазно :lol:

07.03.06
23:48

по принципи сьм чис и искам горе долу чисто до колкото е вазможно :) кажи какво имаш предвит :?:

08.03.06
00:33

Пиша ти моя схема, която знам че работи. Сигурен съм, че може да бъде коментирано каква боза съм ти препоръчал. Стоя зад думите си и съм готов да понеса негативите . Говоря ти за чиста схема на базата на това, което си купил. Между другото имаш ли възможмост да включиш още малко парици за екдистен - внимавай да не е жмел!
Та значи - първите 21 дни всяка сутрин на гладно 10 гр /две чаени лъжички без връх/ креатин, разтворен в 150 мл вода. Пий на малки глътки БАВНО! Бих ти препоръчал комбинация креатин+таврин, но щом имаш само креатин няма проблем.
Трибестана /говоря само и единствето за продукта на Софарма, 60 таблети по 250 милиграма / го раздели на три приема - общо 1 - 1,5 грама /това са 4-6 таблети дневно/ Всичко опира до пари - ако не си притиснен финансово отиди на вариант 1,5 гр дневно. Не се тормози - няма смранични ефекти. Ти си направи режима на приема му - вече писахме по този въпрос.
Казвам аз - включи екдистен. 4 таблетки дневно ти стигат - вземай ги 1 час преди тренировка. Ако не  тренираш ги вземай пак по същото време.
Глутамина /не знам какъв е/ го вземай 45 минути преди тренировка и непосредствено!!!!!! след тренировка в обща доза 8-10 грама. Не ме питай защо преди тренировка. Знам добре какво ти казвам. Пък и не си длъжен да се съобразяваш с писанията на всеки. Ако ми беше син и искаше да имаш програма щях да ти направя същата програма само с една промяна - след тренировка глутамина го замествам с един добър гейнер - до 20% съдържание на въглехидрати и всички аминокиселини. Протеините са хубаво нещо, но аз съм за аминокиселините /прахообразна форма/. Не ме питай защо - няма да ти дам отговора. След 21 дни, ако имам резултатите от кръвни изследвания, минерали - интересува ме съотношение натрий/калий можем пак да се поразговорим.
Да си здрав!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1