22.02.06
12:11
пичове тая зима маи прекалих с яденето и по-точно с ориза и натрупах мазнини около коремната област и отзад на кръста,а пък и навсякъде релефа е покрит с мазнини.в края на март започвам да чистя (стаж 11 месеца,21 г,87кг,180см),което ми се случва за пръв път и искам да разбера с какво да заменя Геинъра и Про-голд-а,ясно е че креатина трябва да го спра.въобще отсега ще се занимавам с релефа на тялото си и искам съвет от някой вещ в тренировките.можете ли да ми препоръчате принцип на тренировки и съответните хранителни добавки (особено тоя корем и кръста много ме тормозят :wink: много мазно,много!)знам че трябва да приемам l-carnitine,но незнам с какви протеини да го съчетавам.знам че трябва адски много да бягам,но не знам в дните когато не тренирам или няма значение.някаква програма за моите цели да ми препоръчате или всичко зависи от диетата.
4 пъти в седмицата прави кардио... Ако неискаш да загубиш (е да, де :wink: ) мускулна маса увеличи приема на Белтъчини до 3-4 гр на кг, намали Въглехидратите до 1 гр на кг., Мазнините също не са желателни за НВД. Това важи за трениращи и нетрениращи дни. Плавно премествай последното си хранене, т.е. 1 седмица да е до 21 ч., 2 седмица до 20 ч. и така до 18-17 ч. Млечния протеин го запази за вечерта,
Сурватъчния преди и след тренировка, а за Гейнера - забрави!!!. Отностно l-carnitine и Фет бърнери, трябва да се вземат... Има доста съвети в форума прочети ги...
По-здрави!
22.02.06
14:20
Гледаи След вечеря да не ядеш нищо.Яденето по -късно и пред телевизора се отразява много зле,както и да се нахраниш и да си легнеш.Ако вечеряш в 7 pm примерно след това го караи само на вода и ще видиш че ще има резултат.Ще свалиш от талията.
аа ама ще свалиш и мускулна маса защото тялото остава 12ч само на вода и няма от къде да дойдат белтъчините.Поправете ме ако не съм прав.Спокойно може да яде нещо по-леко.Да разгледа раздела за Хранителните режими за смъкване на килограми има много хубави програми и да си ги нагоди по своите нужди
[quote author=“M16”]Мазнините също не са желателни за НВД
Не съм съгласен с теб мазнините са нужни при НВД,защото от къде ще идва енергията щом няма въглехидрати,а и като приемаш повече мазнини организма се приспособява да ги гори по-бързо.
Колкото до програмата някоя от сайта си избери 3 или 4 дневен сплит може и не от сайта кардио прави 3-5 пъти в седмицата по възможност сутрин на гладно или след тренировка ето ти малко информация за НВД http://bb-team.org/nutrition/000176.php
За добавките Л-Карнитина незнам как се пие,а иначе млечно-яйчен протеин или някакъв нощен и го пиеш вечер преди лягане.
[quote author=“SNC”][quote author=“M16”]Мазнините също не са желателни за НВД
Не съм съгласен с теб мазнините са нужни при НВД,...
Мисълта ми беше да не прекалява... как ти се вижда свинско & зеле при НВД? :wink:
[quote author=“M16”][quote author=“SNC”][quote author=“M16”]Мазнините също не са желателни за НВД
Мисълта ми беше да не прекалява... как ти се вижда свинско & зеле при НВД? :wink:
Идеално.
[quote author=“M16”][quote author=“SNC”][quote author=“M16”]Мазнините също не са желателни за НВД
То в НВД 50% от калориите трябва да са от мазнини,но не наситени като от свинското,а зехтин,сметана,ядки,мляко и млечни продукти от тях да идват мазнините. :wink:
23.02.06
19:39
[quote author=“SNC”]
То в НВД 50% от калориите трябва да са от мазнини,но не наситени като от свинското,а зехтин,сметана,ядки,мляко и млечни продукти от тях да идват мазнините. :wink:
Тук доминират наситените....
[quote author=”Палпатин”][quote author=“SNC”]
Тук доминират наситените....
Аз доколкото знам там са все полезни мазнини в тия продукти където написах,но не съм сигурен по принцип в НВД са подходящи тези продукти.