Белтъчно преобладаващи храни в ВВД

22.02.06
22:40

Искам да попитам какви храни са подходящи в ВВД с белтъчно съдържание за въглехидрати знам,че по някой път се чудя и аз какво да си направя за ядене.

22.02.06
22:46

Не схванах добре въпроса, би ли обяснил по добре

22.02.06
22:51

ами каквито са и за маса бе пич :) - пилешко , телшко , риба, яйца- наблегни на пилешкото и яйцата :)

22.02.06
23:12

[quote author=“DjoNi”]ами каквито са и за маса бе пич :) - пилешко , телшко , риба, яйца- наблегни на пилешкото и яйцата :)

А аз се чудя говори се за тоя птичи грип наще викат сега неможе пилешко и такива иначе може ли да си купувам пилешко,яйца или е опасно.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не схванах добре въпроса, би ли обяснил по добре

Въпроса е какви храни с белтъчно съдържание да ям за маса.
Ендоморф съм(склонен към напълняване)13 години,165-168 Ръст,  ~75кг,стаж 6 месеца,но имах още 6 прекъсване и сега от 1 месец пак почнах мисля да натрупам малко ММ и после да чистя.


А за да не отварям нова тема досега не съм пробвал извара каква е по-хубава твърда мека и незнам отидох в магазина гледам няква много мека и се чудех.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1