24.02.06
21:18
Значи преди тренирах 6 месеца спрях за 6 месеца и сега от 1 месец насам пак тренирам та за този месец от ~75кг станах 79,4 чудя се колко от тях са мускулна маса и почнах да вдигам по повече кг.
Ръст:165-168
Тегло:79,4кг
Възраст:13Години
Стаж:6месеца със 6месеца прекъсване и сега пак почнах от 1месец
Вид тяло:Ендоморф(склонен към напълняване)
П.П.Може ли да правя клекове или съм малък сега сменям клека с лег преса.
Опа извинявам се на модераторите объркал съм раздела може да преместите темата в Общи теми за тренировки,ако сметнете,че съм я написал в грешен раздел.
не виждам проблем за клековете. Почни с по-малки тежести докато схванеш техниката на изпълнение
24.02.06
21:36
Доста килограми за такъв ръст и години. Снимка ?
[quote author=“zwei0”]Доста килограми за такъв ръст и години. Снимка ?
Вярно доста килограми и то доста мазнини ще трябва да чистя,ама още няколко седмици ММ ще качвам иначе снимка нямам. :(
25.02.06
01:42
[quote author=“SNC”] станах 79,4 чудя се колко от тях са мускулна маса и почнах да вдигам по повече кг.
Повечето кг който си качил не са чиста ММ,но досега няма човек който да кача абсолютно чиста ММ.После всеки чисти дори и ектоморфите.Така че това е част от Бодибидинга.За клякането не виждам проблем да не го правиш,но парво се научи да изпълняваш правилно упражнението с лека тежест .Ако има инструктор в залата ти не се притесняваи да питаш.Той за тва му плащат.
[quote author=“realityman”][quote author=“SNC”] станах 79,4 чудя се колко от тях са мускулна маса и почнах да вдигам по повече кг.
Знам,че повечето не са,но незнам дали от тях има 1кг или 1кг и половина.Сега сменям залата с една,която е много близка до нас и там бях ходил само веднъж с приятели и по едно време видях един все едно културист гледам и викам къв е тоя и те ми казаха,че това е трениора освен това има още двама инструктора така,че може да питам да ми покажат как се прави правилно.