обяснете защото сьм зле с термините...

StronG™

25.02.06
15:57

какво е НДВ и как се прави кардио тренировка с тежести ? 180/70 несьм мазен не несьм и чист релеф. Стаж 1 и нещо. Грьдна 110 бицепс 37 друго незнам.Малки крака ( защото не ги трнирам ) Сега сигорно ще си помислите как имам стаж 1 година и незнам какво е кардио и НДВ.... Ами поради факта че не се бях запалил много,но откакто видях че тренировките дават резултат реших да поразпитам  :wink:  пия аминокиселини от 3 месеца... И така описах жи се набьрзо сега моля да обясните. благодаря!

25.02.06
17:45

Ако питаш какво е НВД а не НДВ е “Ниско въглехидратна диета” Кардио се казва на упражненията които ти помагат да свалиш от теглото си - велоаргуметър,бягашта пътека и другите от сорта също и аеробиката.

VI

25.02.06
23:29

Приятел преди да влеэеш в форума на тоэи сайт първо раэгледай информацията която съдържа. Сигурен съм че ако четеш внимателно всичко ще ти стане ясно эащото всичко е обяснено чудесно.  И не эабравяй че интелигентния билдър трябва да има и много теоретични поэнания. Така че пускай сайта и налягай инфото :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1