25.02.06
18:56
ами проблема се състои в това че по-добре развити са ми предното и средното рамо....пределно ясно ми е че тва ше се оправи само с тренировки на задното но понеже не ми се мисли мн и търси ви питам за някакви сериозни упражнения които може да ми помогнат....това е досега правех в деня за рамото р. преси с дъмпели, повдигане на ръцете напред, дърпане на щанга към брада и още едно което е за задно рамо но е тъпо и не ми действа мн мн пик и името не му знам ако знаете и линкове с по една снимка да схвана за ко става въпрос най-добре ше е мерси предварително
25.02.06
23:22
Ами дай малко приоритет на това эадно рамо. Эапочвай тренировката си с него эа рамене например. Най доброто упражнение эа мен эа таэи група е раэтваряне с дъмбели от наклон. След като го натовариш хубаво довърши с средното и предното рамо. Има и други упражнения който не са эа него но стимулират эадното рамо. Едни чукчета эа гръб например ми натоварват доста и споменатия проблемен сектор. Кофти е малко да имаш слабо эадно рамо эащото иэглеждаш его иэгърбен ама споко, малко по малко, с желание и воля всичко става.
Това виж вторите 2 картинки само че да си под наклон назад и някой да те подпира горе по гърба!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече