26.02.06
21:44
Какво мислите за програмата ми. Както си личи е само за вкъщи (на този етап пари и време за зала нямам :cry: ) дайте мнения ако правя нещо не както трябва или възможни оптимизации? Ето я и нея:
Първи ден
лицеви опори (гърди) - 3х15
изтласкване на дъмбели (5кг.) от лег - 3х15
флайс - 3х15
клекове с пулоувър - 3х15
разгъване с дъмбел (5кг.) - 3х20
концентрично сгъване на дъмбел (10кг.) - 3х10
Втори ден - почивка
Трети ден
лицеви опори (трицепс) - 3х15
лицеви опори (една ръка) – 2х6
кофички – 3х12
разгъване на дъмбел (5кг.) зад глава – 3х15
разтваряне с дъмбели (5кг.) встрани от стоеж - 3х15
разтваряне с дъмбели (10кг.) напред от стоеж - 3х10
гребане с дъмбел (10кг.) - 3х15
вдигане на дъмбели нагоре (5кг.) - 3х10
Четвърти ден
коремни преси (краката опрени на стена) – 4х25
коремни преси (краката сгънати на легло) - 4х15
коремни преси с дъмбел – 4х20
повдигане на крака от лег – 3х10
коремни преси (краката опрени на стена) – 4х25
коремни преси (краката сгънати на легло) - 4х15
коремни преси с дъмбел – 4х20
повдигане на крака от лег – 3х10
предмишница – 5х40 (стискания на гума)
Пети ден - почивка
Шести ден - като първи
26.02.06
22:22
Предполагам че за момента по-скоро искам да понатрупам маса отколото релеф или може би нещо средно между двете. В случая целите ми трябва да се съобразят с реалните възможности тъй като както казах не мога да си позволя да ходя на зала. :?
Ако трябва да говоря конкретно желанието ми е до юли-август да сложа още по 1.5-2 см. на ръцете и плочки на корема, а другите мускулни групи да вървят в прилично темпо. Висок съм 179см, тежа 71кг. :)
Прекалено много упражнения за корем имаш.Прави 3 упражнения в суперсерии с около 20 повторения.Потърси в нета има много интересни и добри упражнения за корема.С тази програма не вярвам да постигнеш много.Не е добре балансирана и липсват отделни мускули.Ако имаш възможност и желание,ходи в зала,така ще можеш да напредваш бързо.
Напиши с какво разполагаш,мога да ти дам някой съвет.И аз тренирах вкъщи известно време.
16.04.06
22:23
Първо напълно съм съгласен със Size,и второто което ти куца е че предполагам нямаш много тежести у вас.Кво е тва гребане с дъмбел 15 повторения с 10кг :shock: .Аз като четвърто! упр. за гръб правя гребане с дъмбел 8-10 повторения с 30 кила,а хем съм с няколко кила по лек от теб :wink: (67)
Просто не знам ква маса (особено на гърба ще качиш с тия килограми)..