маса+кардио може ли?

27.02.06
00:12

искам да кача маса на ръцете и гърдите и в същото време да сваля корема. може ли да стане това?

27.02.06
15:09

кратко точно и ясно  :arrow: НЕ

Не може. Избирай си едно от двете.

27.02.06
18:30

Се едно питаш...мога ли да качвам колограми и в същото време да свалям

Качвай ся маса...тя ще се качи навсякъде - ръце, гърди, корем.После в жегите се поти повече на велоаргометъра и пътечката и сичко щи е точно

27.02.06
20:23

оpaa има много такива теми ,ама койте ще търси...
категорични НЕ,  не се ли замисли малко като пишеше поста - искаш да качваш и да сваляш едновременно.
Не мислиш ли че въпроса е бесмислен. Виж човек сега почва Март , имаш още Април  ,Май , Юни доакто почне лятото .Спокойно имаш време да качваш , поне още 2 месеца и после почвай да топиш !!

27.02.06
23:12

НЕ става мой човек изграждане-разграждане са различни неща

27.02.06
23:17

Според ме е възможно да свалиш мазнините и същевремнно да качиш мускули.Хапвай достатъчни белтъчини и ще успееш да се изчистиш и да качиш на мускули.Е,няма да е много,но поне ще е чисто.Нищо не губиш просто опитай.

27.02.06
23:23

[quote author=“baihu”]Според ме е възможно да свалиш мазнините и същевремнно да качиш мускули.Хапвай достатъчни белтъчини и ще успееш да се изчистиш и да качиш на мускули.Е,няма да е много,но поне ще е чисто.Нищо не губиш просто опитай.

Не давай такива мисии невъзможни....прочети повече по въпроса,преди да си толкова сигурен

28.02.06
10:07

Аз съм го правил,не ми казвай да прочета и да не давам мнения.Всичко зависи от суплементите и от храната  :wink: .Пробвай и ще видиш.Майката му е да имаш подходящите препарати.

^Vlastelina^

04.03.06
23:45

[quote author=“baihu”]Аз съм го правил,не ми казвай да прочета и да не давам мнения.Всичко зависи от суплементите и от храната  :wink: .Пробвай и ще видиш.Майката му е да имаш подходящите препарати.

Тия неща стават лесно с химия, но без тях няма как да стане...

05.03.06
22:08

[quote author=“baihu”]Аз съм го правил,не ми казвай да прочета и да не давам мнения.Всичко зависи от суплементите и от храната  :wink: .Пробвай и ще видиш.Майката му е да имаш подходящите препарати.

Хахаа ти ли ще ми казваш да пробвам  :)  :)  :) , когато съм ги пробвал тия неща........ Съвет вземи пак прочети (нищо че знаеш), и не пребутвай нещата към “ония добавки” ако обичаш

05.03.06
22:21

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“baihu”]Аз съм го правил,не ми казвай да прочета и да не давам мнения.Всичко зависи от суплементите и от храната  :wink: .Пробвай и ще видиш.Майката му е да имаш подходящите препарати.

Хахаа ти ли ще ми казваш да пробвам  :)  :)  :) , когато съм ги пробвал тия неща........ Съвет вземи пак прочети (нищо че знаеш), и не пребутвай нещата към “ония добавки” ако обичаш

Повярвай ми,зная много добре,какво говоря.И какво ще ми препоръчаш да прочета,няма значение кой какво е написал.Аз ти казвам какво съм направил.Изчистих си мазнините и си запазих почти същите килограми.Това според теб какво означава???Ходил съм на състезание и сега пак ще ходя,твоите теории са много общи.

05.03.06
23:36

Това че си ходил на състезание , какъв те прави ?? Специален, или др. ? Мойте теории са на основание на огромния ми стаж, който ти пренебрегваш с лека ръка, какво ли не съм изпитал... А според теб са общи... Ами то в Бодибилдинга няма почти нищо което е точно , всичко е индивидуално , ако не си разбрал, как да дам точно според теб ?
Приключвам безмисления спор, остани си със здраве , просто няма смисъл да споря, обедил съм се вече (а ми и писна)

Теоритично, при начинаещите на НВД, е възможно докато сваля да качи ММ ако белтъкът му е висок, но количеството е минимално, затова и си остава теоритично. Диетолог в темата си беше писал за изследвания, в който хора на НВД качват няколко % ММ докато са на НВД и свалят, но това за което ти говориш .. трудна работа. Погледни темата, има какво да се научи.

П.П. Изключваме hard stuff.

06.03.06
00:04

При хората с бърз метаболизъм (като мен) е възможно, аз чистя 2 месеца преди лятото без диета, но при мен нещата опират до 3-4 макс. 5кг (главно талията). 3 дневен сплит + 2 дена кардио (само тичане) + 2 от тренировъчните дни коремни преси (когато не чистя - 1 път седмично). Не ограничавам приема на въглехидрати и мазнини. В дните с кардио пия достатъчно BCAA, HMB, Glutamin, често и Clenbuterol, за да няма загуба на ММ. Естествено това за djgorgio-ASTOR не важи и няма как да се размине със сериозна диета и т.н....

06.03.06
10:40

djgorgio-ASTOR,това,че съм ходил на състезание не ме прави специалиен.Ти може и да си,но аз не съм.Само ти уточнявам,че на мен ми се е налагало да изчистя максимално и да си запазя мускула.А твоя опит ако е само аматьорски искам да ти кажа,че има голяма разлика.И немога да си обясня,защо не обичате да има и други мнения.Това,че тенираш от много време не те прави по-добър от другите.

DM

06.03.06
11:20

Здравеите, парво да се уто4ним ,  кардио е много комплексно наименование, кардио може да буде аеробна тренировка, с еднакво натоварване, а може да буде и анаеробна тренировка сас промениа6т интенzитет , или доста други типове с раzли4ни реzултати варху тиалото,които ниама смисал сега да дискутираме, ло6то е 4е вси4ки тук раzбират под кардио трениране zа раzграждане на маzнините. А на вапроса дали е ваzможно, ваzможно е , даже и беz добавки, но 4овек триабва доста да си е опоzнал тиалото, много от световно иzвестните културисти правиат 4есто кардио не само в састеzателниа период,аz имам бавна обмиана на ве6тестата , но и при мен става иzграждане на 4исти мускули, малко по бавно, налага се 4есто да смениам методиките и принципите ,но става, и биагам по три дена в седмицата по 4ас 4ас и 10 мин.

06.03.06
11:37

DJ MADMAN това беше едно от най-компетентните мнения.Няма начин да не се съглася с тебе.И аз съм на мнение,че може,макар и да не е голям растежа на мускулите е възможно да чистиш и да качиш някой сантиметър  8)

06.03.06
12:24

Ако изгълтате цялата Менделеева таблица, може... :twisted:  :twisted:  :twisted:

Да предположим, че беше възможно, защо сега ще се “мазним”, а после ще чистим като може само да качваме на мускул, а???

DM

06.03.06
14:00

За6тото вие самите се вкарвате в това кли6е , zимата zа маса лиатото zа дефинициа. Така ниама никога да си нау4ите телата, и 6те има много zастои, Експериментираите преz циалата година, аz например не искам да ставам маzен и после да 4истиа, нито сам сатеzател нито мислиа да ставам, а вав форума са по4ти вси4ки несастеzатели, така 4е експериментираите хора

06.03.06
20:16

Кардио тренировките ще пречат на трупането на мускулна маса. Те допълнително ще изтощават тялото и ще доведат до настъпване на катаболни процеси.

DM

06.03.06
21:00

Много повархностно иzкаzване, zа целта има правилно хранене и пиене, и мерки zа ваzстановиаване
стан

06.03.06
21:08

Абе хора правете разлика че има типове тяло.... Тия дето са “сухи като падарски дреи” (ектоморф) , може и да могат.Хайде направете с един Ендоморф това  :evil: 

Единствено AbSs го загатна, и се сети човека


[quote author=“baihu”]И немога да си обясня,защо не обичате да има и други мнения

по голяма глупост не бях чувал.. Нали се разбрахме на ЛС

DM

06.03.06
22:31

Ако се придаржам кам теzи типове тела , които вса6тност ве4е не са актуални и никаде ги ниама в у4ебниците по културиzам, сам смесен тип с наклонност кам ендоморф и пак става
стан

07.03.06
23:11

[quote author=“DJ MADMAN”]Ако се придаржам кам теzи типове тела , които вса6тност ве4е не са актуални и никаде ги ниама в у4ебниците по културиzам, сам смесен тип с наклонност кам ендоморф и пак става
стан

Така е това се води остаряло но точно в тоя случай важи

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1