Грьден кош

27.02.06
00:14

Здравейте, искам да ви питам дали мога да правя пулоувър всеки ден, през ден или през 2 дена. Просто искам да си разширя гръдния кош. Тои е само 94 см. в отпуснато састояние. На 19 години съм, 178/69 кг.  Разбрах че пулоувар-ът е мн добро упражнение за  г. кош и затова искам да го права колкото се може по-често без да е вредно естествено

27.02.06
03:21

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12559

27.02.06
09:04

пулоувърът не разширява гръдния кош, макар много хора все още да не могат да го повярват  :wink:  По тази тема се е изписало много.

27.02.06
14:28

[quote author=“SGK”]пулоувърът не разширява гръдния кош, макар много хора все още да не могат да го повярват  :wink:  По тази тема се е изписало много.

Сантиметърът показва друго, пич.
Само за месец 3 санта отгоре.  8)
И аз не вярвах в началото ама действа... ОЧЕВИДНО  :D

RE

27.02.06
14:42

За мен най-доброто за гръдния кош е правилно то дишане при всяко повторение.Еи тва ако го усвои всеки няма да има проблем с гръдния кош.Забелязал съм в залата че много от трниращите не го спазват.и отук идва проблема.

27.02.06
16:51

[quote author=“Ronaldinho”][quote author=“SGK”]пулоувърът не разширява гръдния кош, макар много хора все още да не могат да го повярват  :wink:  По тази тема се е изписало много.

Сантиметърът показва друго, пич.
Само за месец 3 санта отгоре.  8)
И аз не вярвах в началото ама действа... ОЧЕВИДНО  :D

3 см отгоре за месец при начинаещ не са кой знае какво. Не ти омаловажавам труда, но съм минал по същия път и знам какво говоря. Предполагам, че през този месец си правил и други упражнения за гърди, тренирал си и гърба, така че най-малкото можеш да твърдиш кое ти е помогнало.
Вероятно си правил т.нар. “дихателен пулоувър” в комбинация с клекове. Това не разширява гръдния кош, а просто свикваш да използваш по-голяма част от дихателния си капацитет. Същото би постигнал, ако правиш редовно спринтове или ходиш на плуване. Затова и гръден кош е хубаво да се мери и без въздух, тогава разбираш качил ли си маса или не.  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1