27.02.06
21:49
Става дума за избутване с дъмбели от полулег. Искам да попитам как е по-ефективно с или без избутване Как смятате ?
27.02.06
22:19
избутване със или без избутване .... :shock:
Обясни го разбираемо :D
27.02.06
22:42
Сигурно е искал да каже с или без завъртане горе като избуташ дъмбелите.
Впрочем и мен ме интересува. :)
27.02.06
23:02
При завъртането работи и вътрешната част на пекторалиса - там е разликата.
[quote author=“manson”]При завъртането работи и вътрешната част на пекторалиса - там е разликата.
Определено не е така.Изразилсе е малко сложно ,но става дума за две различни упражнения.Избутването,както се е изразил или пресите с дъмбели си действат посъщия начин както и със завъртане,или разтваряне с дъмбели.При второто се ангажират доста повече мускулни влакна и е много добро независимо под какъв наклон се прави,а и знаеш че вътрешна и външна част на гърдите няма а са горна и долна.Лично аз го препоръчвам горещо защото е нещо м/у флайс и преси в едно.Едната част на движението напомпва,другата разтяга.Супер...2 в едно :wink:
[quote author=”Миле”][quote author=“manson”]При завъртането работи и вътрешната част на пекторалиса - там е разликата.
Определено не е така.Изразилсе е малко сложно ,но става дума за две различни упражнения.Избутването,както се е изразил или пресите с дъмбели си действат посъщия начин както и със завъртане,или разтваряне с дъмбели.При второто се ангажират доста повече мускулни влакна и е много добро независимо под какъв наклон се прави,а и знаеш че вътрешна и външна част на гърдите няма а са горна и долна.Лично аз го препоръчвам горещо защото е нещо м/у флайс и преси в едно.Едната част на движението напомпва,другата разтяга.Супер...2 в едно :wink:
мерси за разяснението Шефа на фитнеса също ми го обясни по този начин но като знам какви съвети ми даваше за хранителния режим... реших да попитам:)
28.02.06
14:26
Съжалявам за недоразумението. Сбъркал съм, пък и аз май за флайс съм писал .. и аз незнам :oops:
[quote author=”Миле”][quote author=“manson”]При завъртането работи и вътрешната част на пекторалиса - там е разликата.
Абсолютно съм съгласен с теб, като лично моето мнение е че това е най-доброто упр за гърдите.
Ясно, избутване с въртене Под какъв наклон обаче? И имам един въпрос на който искам да ми отговорите логично без да ме нападате
Защо всички културисти на които съм гледал филмчета а те са 4-5ма правят само избутване на полулег БЕЗ въртене :?:
03.03.06
10:47
Сигурно го правят с 50ки та да им е по-лесно не да си оплетат ръцете :D