Коментар моля !?

28.02.06
12:06

http://www.fitbul.com/article5.htm
моля да го прочетете и да дадете мнението си
излишно е да се пишат мнения от рода на: “ебах тия глупости, щуротии, маани го тоа”
просто искам да се коментира сериозно понеже човека е писал доста нови неща и принципи поне за мен  :shock:

28.02.06
12:53

Има някои логични неща ,но лично аз немога да я възприема...

Амм доста интресна статия, наистина има някои логични неща но лично мен ме съмнява ако някои му се занимава да пробва да вида какъв ще е резултата няма да е зле.

RE

28.02.06
15:55

На мен статията ми хареса.Аз тренирам всички мускулни групи в един ден,3 пъти в седмицата ,подобно на това което пише в статията.Не качам бързо но е по чисто.Мисля ,че ще е полезна,но нали знаете за всеки е различно.аз още като започнах да се занимавам с bb и си тренирах 3 пати в седмицата и до сега така.Само разнообразявам упражненията и сменям реда на изпълнение.

28.02.06
16:59

На мен не ми пречи да я пробвам. Като свърща първия цикъл ще пиша...

28.02.06
17:47

Цитат от статията : “тренирате 3 пъти в седмицата, тежест 60% от тежестта, с която правите 5 повторения до отказ” е това ако ми го обясни някои как става евала му правя! Имам толкоз много въпроси към тази статия, че ще ми се повреди клавиатурата .....

28.02.06
17:57

[quote author=“x_3_mar”]Цитат от статията : “тренирате 3 пъти в седмицата, тежест 60% от тежестта, с която правите 5 повторения до отказ” е това ако ми го обясни някои как става евала му правя! Имам толкоз много въпроси към тази статия, че ще ми се повреди клавиатурата .....

Ако вдигаш 120 кг., 5 пъти, си правиш сериите с 72 кг, пак 5 повторения.

28.02.06
18:03

[quote author=”Петко К”][quote author=“x_3_mar”]Цитат от статията : “тренирате 3 пъти в седмицата, тежест 60% от тежестта, с която правите 5 повторения до отказ” е това ако ми го обясни някои как става евала му правя! Имам толкоз много въпроси към тази статия, че ще ми се повреди клавиатурата .....

Ако вдигаш 120 кг., 5 пъти, си правиш сериите с 72 кг, пак 5 повторения.

Даммм сега ставам от сън :) пак не съм прочел както трябва мислех че в четвъртата седмица за деадаптация се прави на 60% от макса 5 повторения до отказ хах. Както и да е! Тая програма я препоръчвам само за начинаещи и то с корекции

AN

28.02.06
20:11

Сега тренирам по една програмка нова, като ми омръзне ще пробвам тази, много интересни неща пише. Все пак - трудно е да се аже какъв ще е резултата при 0.1кг на седмица....

01.03.06
13:07

Не мисля че на някой му се занимава толкова...(Не го прочетох цялото) но мисля че е колкото добро, толкова и трудно изпълнимо! Искам мнението на този който вече го е опитал и тогава и аз ше опитам :twisted:

01.03.06
13:28

статията е интересна, заслужава си да се пробва. Макар че ми е трудно да си представя как ще се изпълнява тази програма, освен ако не си наемеш цялата зала за един час.
Определено личат логически доводи, макар че някои неща не отговарят на истината - за продължителността на антикатаболната фаза, калорийната хипертрофия и т.н. На първо място мускулният растеж зависи не толкова от тренировката сама по себе си, а от способността на тялото да продуцира достатъчно тестостерон и соматотропин, за да го обезпечи.  В това отношение тренировката може както да стимулира, така и да ограничи този синтез. Това зависи от прекалено много навързани фактори, повечето от които и на мен не са ми много известни.

01.03.06
22:32

Не се ловете на всичко написано и прочетено от незнам си къде.Не всичко е чиста монета.Още повече че ексцентричните програми работят при много малък % от хората

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1