Въпрос за разположението на мусклуните групи в програмата ?

28.02.06
18:33

Искам да попитам, мога ли да правя крака и рамо в първия ден, гърди и трицепс в третия ден и гръб и бицепс в петия ден.Кои са факторите от които се определя в кой ден какво да се прави или няма значение ?

28.02.06
18:44

[quote author=“Barcelona_FC”]Искам да попитам, мога ли да правя крака и рамо в първия ден, гърди и трицепс в третия ден и гръб и бицепс в петия ден.Кои са факторите от които се определя в кой ден какво да се прави или няма значение ?

Можеш да правиш каквото си поискаш стига при теб да работи. А колкото до избирането на подходящ сплит, факторите са единствено твоето телосложение т.е кои са ти изоставащите групи, на кои искаш да наблегнеш и т.н

28.02.06
19:20

[quote author=“Barcelona_FC”]Искам да попитам, мога ли да правя крака и рамо в първия ден, гърди и трицепс в третия ден и гръб и бицепс в петия ден.Кои са факторите от които се определя в кой ден какво да се прави или няма значение ?

Ми хвани се няколко часа и прочети теми от този форум и главно от този раздел Ще си отговориш сам

28.02.06
19:47

[quote author=“elemeNt”][quote author=“Barcelona_FC”]Искам да попитам, мога ли да правя крака и рамо в първия ден, гърди и трицепс в третия ден и гръб и бицепс в петия ден.Кои са факторите от които се определя в кой ден какво да се прави или няма значение ?Ми хвани се няколко часа и прочети теми от този форум и главно от този раздел Ще си отговориш сам

Във форума съм много много преди теб и знам какво да правя, чел съм достатъчно много и за да попитам тук значи не ми е станалоя ясно.

x_3_mar, ако примерно ми изостава гърбът трябва да го тренирам в петък, така ли да го разбирам ?

28.02.06
19:59

Сплитовете се правят според изоставащите групи,значи в твоя случаи ако гърба ти изостава почваш с него 1-вия ден от сплита.Ако тренираш 3 пъти седмично го направи така:
1-гръб бицепс
3 крака рамо
5 гърди трицепс.Значи гледаи изоставащите групи да са изтеглени по напред в програмата,и около тях да има почивка.

28.02.06
20:24

[quote author=“obelka”]Сплитовете се правят според изоставащите групи,значи в твоя случаи ако гърба ти изостава почваш с него 1-вия ден от сплита.Ако тренираш 3 пъти седмично го направи така:
1-гръб бицепс
3 крака рамо
5 гърди трицепс.Значи гледаи изоставащите групи да са изтеглени по напред в програмата,и около тях да има почивка.

Благодаря ти много мисля така да почна вече.Точно гърбът ми най-изоставащ, след това гърдите и след това крака и т.н.

Значи ще тренирам така както ти ми написа.Мерси.

01.03.06
23:52

За предпочитане е да започваш с мускула който смяташ,че ти е “най-изостанал” Прието е да се започва с тях,защото си отпочинал и ще можеш да му отделиш повече време и енергия.Ако го оставиш за края на седмицата може и да си към края на силите си и пак няма да можеш да го развиеш добре.

02.03.06
00:31

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“elemeNt”][quote author=“Barcelona_FC”]Искам да попитам, мога ли да правя крака и рамо в първия ден, гърди и трицепс в третия ден и гръб и бицепс в петия ден.Кои са факторите от които се определя в кой ден какво да се прави или няма значение ?Ми хвани се няколко часа и прочети теми от този форум и главно от този раздел Ще си отговориш сам

Във форума съм много много преди теб и знам какво да правя, чел съм достатъчно много и за да попитам тук значи не ми е станалоя ясно.

x_3_mar, ако примерно ми изостава гърбът трябва да го тренирам в петък, така ли да го разбирам ?

Това че си се регистрирал в този форум незначи че разбираш повече, че имаш по добър опит от мене... което си личи от тъпия ти въпрос :idea: Ако беше прочел една две теми всичко щеше да ти стане ясно Коя мускулна група след коя се прави, за да няма претрениране Коя група с коя е най удобна... тъй че недей много да разбираш защото с този въпрос си за никъде А пък ако ще да си регистриран тука още когато си роден :idea:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1