01.03.06
18:42
Дали за 4 месеца, под надзора на фитнес инструктор, с правилна програма (4 пъти седмично), може да се изгради мускулесто и стегнато тяло???Сори за тъпия въпрос, ама до сега съм имал възможност да се занимавам 2-пъти седмично и възнамерявам да започвам по сериозно!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.03.06
18:54
Няма да е много удивителен резултата. Зависи от това дали си тренирал и преди и храненето ти как ще е. Ако този инструктор ти регулира добавки и хран. режим може и да стане нещо все пак. Има си граници, които не можеш да надвишиш - какво значи мускулесто и стегнато тяло? На общ въпрос - общ отговор.
Е в момента имам някаккъв вид на тялото(тренирам от началото на учебната година ама слабо-2 пъти седмично), но основната ми цел е повишаване на тонуса и за релеф
01.03.06
19:38
СПАМ
Такива въпроси (нямащи нищо общо с темата) можеш да задаваш на ЛС
DJGorgio-Astor
01.03.06
23:11
Не разчитай само не инструктура, защото като го знам в моята зала какъв е пък и за какви са ми разравяли може нищо да не направиш. Питай в залата някой по-напреднали и инструктура ако наистина разбира, но най-вече земи да четеш.
Оперделено ще има резултат,но няма да е някой убийствен. :lol: 4-ри месеца са доста и ако си сериозен ще си промениш доста физиката а това само ще те накара да продължиш още по-усилено.Само гледай да не постигнеш обратния ефект,да се откажеш съвсем от фитнеса 8)
за 4 месеца неможеш да го постигнеш, мускулесто тяло, както си го написал, се прави за години сериозна работа. По-добре почвай да тренираш и имай търпение
[quote author=“SGK”]за 4 месеца неможеш да го постигнеш, мускулесто тяло, както си го написал, се прави за години сериозна работа. По-добре почвай да тренираш и имай търпение
напълно сам съгласех с SGK .За 4-месеца може да се стегнеш , ама чак да изградиш някакво мускулесто тяло .......
Зависи ако си с някакъв много ама наистина много хубав ген може и да стане , ама иначе трябва време за да се изгради едно хармонично и здраво тяло
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече