Програма на 14 годишен

04.03.06
11:05

На 14 години съм . Височина - 175 тежа - 70 кг . Имам в нас велоергометър и го карам постоянно . Ефектът е доста голям / за корема/ но искам да си стегна гърдите и ръцете . Може ли да ми кажете различни упражнения за домашни условия . Мисля скоро да се запиша в една фитнес зала но искам да питам дали не съм малък още ? Моля помогнете защото е малко грозно вече почти без корем а пък с големи гърди . Ако немога да ги стегна поне ми кажете опражнения които ще ги махнат .

04.03.06
11:19

Еми ако имаш тлъстини по гърдите упражненията няа ти помогнат да ги свалиш много,продължаваи да си караш колелцето и се ограничи в някои храни,хляб и сладки работи.Иначе може да си правиш лицеви опори през 2-3 дена.

04.03.06
19:22

В абстолютно същата ситуация бях, с тази разлика, че съм на 15 :)
Като започнах с тренировките правех кардио по 3-4 пъти в седмицата по 30-тина мин след трен. Програмата ми първите 2 месеца беше тази http://www.bb-team.org/training/000159.php, но почти не качих мм, само свалих мазно. Както и при теб по-лесно ми беше да сваля корема, но после и гърдите се оправиха. Ако имаш възможност ходи в зала, не си малък. Намери си някаде по форума НВД, сто на сто има и го спазвай стриктно. Ако повториш стъпките ми за няколко месеца ще си фиданка  :)

05.03.06
14:19

Може да прозвочи за повечето тъп въпрос но просто не съм на ,,ти” със всичко и може ли да ми кажете какво означават термините : КАРДИО и НВД ? Защото видях че на доста места ги пише а аз незнам какво означават . И още нещо Sparrow-Hawk сайта не ми го отваря .

05.03.06
14:50

Кардио са каране на колело/велоар. , тичане, въобще аеробна дейност с повече движение, а НВД е нисковъглехидратен режим. Прочети в сайта, има доста инфо.

05.03.06
21:43

[quote author=“Night^HaWk”]Може да прозвочи за повечето тъп въпрос но просто не съм на ,,ти” със всичко и може ли да ми кажете какво означават термините : КАРДИО и НВД ? Защото видях че на доста места ги пише а аз незнам какво означават . И още нещо Sparrow-Hawk сайта не ми го отваря .

Стига да ти се занимава в сайта ще откриеш всичко необходимо :)
Програми има в менюто “ТРЕНИРОВКИ”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1