Поредната тема свързана с "ПРОГРАМА"

foggy

07.03.06
10:36

Първо бих искал да се извиня,тъй като сигурно ви е писнало да четете теми за тренировки или програми  :oops:
Потренирвал съм тук там  :roll: но в залата съм от 1 седмица и вдигам ама за какво вдигам и аз незнам :lol:
Разбирасе,прочетох няколко темички,но всичко е индивидуално до колкото знам :wink:
Данните са ми 180см 77кг...Имам добре развит гръден кош,явно си е ГЕН той като не го тренирам много  :P .Естествено имам и мазнини  :lol: . До тук с обясненията,сега ще помоля да ми помогнете в избора на програмата,като се има предвид,че съм начинаещ...”Аматьорско” избраната от мен програма е следната:
Понеделник: гръб и трицепс
Сряда : рамо,крака и преса (нещо краката и пресата не ми се правят преди да се поизчиста..какво мога да вместя с рамото)
Петък: гърди и бицепс
Още веднъж искам да се извиня за невежеството си и за това,че пускам тема..повтаряща се доста пъти :oops:
Благодаря на всички които ще ми помогнат  :D :wink:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
VL

07.03.06
15:19

сайта...

07.03.06
16:07

харесай си нещо от тук - http://www.bb-team.org/training/
няма да е лошо да размениш местата на бицепса и трицепса

foggy

07.03.06
17:14

[quote author=“FRANKO1”]харесай си нещо от тук - http://www.bb-team.org/training/
няма да е лошо да размениш местата на бицепса и трицепса

Което ще рече:
Понеделник: Гръб и бицепс
Сряда:Рамо и Крака(какво друго мога да сложа тук освен преса)
Петък:Гърди и трицепс
EDIT:С първата или тази програмка ще ме биде ли  :?: Ако не,да правиме промени  :!:

07.03.06
18:37

Втория вариант е по добър в сравнение с първия.Никои незнае дали ще те “биде” по тая програма в тоя спорт почти всичко е индивидуално .При едни действат различни програми и упражнения ,а при други съвсем различни програми дават резултат.
Пробвай по тая програма  и виж дали има резултати ако няма смени я .
Лично аз ти препоръчвам тъй като си начинаещ да почнеш поне първия месец да правиш базови упражнения ,а също така не дей се  хвърля да правиш по 4 упражнения на мускул, като за начало прави по -2 упражнения за мускулна група.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1