09.03.06
20:22
Привет и от мен!
Радвам се че успях да намеря толкова добър сайт с още по добри потребители в него. Днес се рових и четох из сайта около 3 часа и общо взето ми станаха ясни някои неща, но въпреки това бих искал да питам индивидуално за мен. Значи да обесня с няколко думи какво искам да направя от себе си:
Искам да сваля мазнините от тялото си (по корема и по бузките ;), които не са много малко, но не са и много. Също така да постегна мускулчетата като цяло и да наблегна на ръце трапец и гърбец.
Вече ходя един месец на фитнес по три/четири пъти на седмица и тренирах всички мускулни групи като цяло за укрепване , поне така ми баха казали а и бях чел така.., и мисля че е време за някоя програма по специално за тези мускулни групи които искам да оформя. Знам че трябва да се спазва някаква диета, но незнам точно какво... ям предимно млечни продукти, ядки, плодове и салати...
Бих помолил ако можете да ми напишете идеалната програма за тренировки за мен и диетата която трябва да поддържам за да мога лятото с кеф да си легна без фанелка на плажа :)
Ето и статистиките ми:
Ръст 174 сантиметра
Тегло 83 килограма
Бицепс 35 сантиметра
Гръдната ми обиколка е почти колкото най-широката част в талията ми (тва с паласките), разликата е 4/5 сантиметра в полза на гърбеца...
Очаквам вашите приятелски препоръки.
09.03.06
21:04
Добре дишъл във форума!
Предполагам вече си видял програмите за отслабване от сайта...Мисля че всичките са добри и само трябва да си избереш някоя.
За по-добър ефект може да си вземеш и Л-карнитин, за него чети тук: http://www.bb-team.org/stuff/000504.php много ще ти помогне да изгориш излишните мазнини.Наблегни на кардиотренировките (колело пътека поне по 20 мин.)Щом ще отслабваш главно в областта на корема, то коремните преси са задължителни.Предивреме с мен тренираше един тип малко по-тежък от теб и за 2-3 месеца коренно се промени.Щом имаш волята, то резултатите няма да закъснеят...
Успех!!!
значи повечето храни които трябва да ебеш трябва да са богати повече на белт1к и малко по малко на въглехидрати.Яй пилешко риба мляко кисело ядки но с ядките внимавай защото от тях можеш да качиш малко маса но иначе сад1рят много протеин аз ти prepor14vam по 50г бадеми на обяд секи ден .Вечер ще яденх храни които не са много мазни например един омлет с сирене.Не гледай да слабееш сега докато тренираш просто подаряй си теглото .След време ще си вземеш един Л-царнитине и ще се изчистиш но сега предимно трябва да правиш мускули.Вземи си малко протеин за след тренировка които да е само белтъци без въглехидрат .Ако имаш някакви други въпроси пиши в форума
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
09.03.06
21:17
Значи сега трябва да се насоча към някоя от диетите и да продължавам със тренировките на отделните групи мускули... аа и трябва да си намеря подходяща програма за тренировка. Ще си купя една кутия протеини с белтъци само а л-карнетина кога трябва да си го купя? и колко време трябва да поддържам тази диета към която ще се насоча ?
09.03.06
22:37
Първо пиши на кирилица, второ, по-добре сега да си вземе Л-карнитина, да се изчисти от ненужните мазнини и после да трупа мускули.
Колкото до диетата...в началото трябва стриктно да се придържаш към нея...по-натам може да си позволиш да я нарушаваш от време на време, но винаги докато се занимаваш със фитнес трябва да се стараеш да се храниш правилно.
09.03.06
23:48
Значи някой ще се наеме ли да ми обесни кога трябва да си взимам л-карнитина, кога трябва да ям, и каква програма за тренировка трябва да ползвам? Както всички и аз искам бързи и ефективни резултати ;), готов съм да тренирам усилено и да направя всичко това което искам реалност и за кратко време ;) Стига да е безвредно, смисъл да е без химий разни :), чакам съвети от хора които са минали по моя път, и от такива които знаят какво трябва да се прави.
[quote author=“jacKie”]Значи някой ще се наеме ли да ми обесни кога трябва да си взимам л-карнитина, кога трябва да ям, и каква програма за тренировка трябва да ползвам? Както всички и аз искам бързи и ефективни резултати ;), готов съм да тренирам усилено и да направя всичко това което искам реалност и за кратко време ;) Стига да е безвредно, смисъл да е без химий разни :), чакам съвети от хора които са минали по моя път, и от такива които знаят какво трябва да се прави.
За карнитина прочети в съответният раздел.За програмите посети сайта , и избери подходяща за теб, ако има нещо неясно после питай
09.03.06
23:51
естествено. очаквах такъв отговор.., идеята ми беше тъй като съм дал мерките си някой по разбиращ от мен да ми подбере тези неща за които питах...
Прочети повече по въпроса, нямам аз лично толкова време да ти пиша програми.А и тези мерки...
10.03.06
14:09
Едно време и аз бях така...Аз спрях първоначално да ям след 18:00 и имаше успех,после видях,че има ефект..напанах се и сега тренирам и се радвам :D Успех
[quote author=“jacKie”]естествено. очаквах такъв отговор.., идеята ми беше тъй като съм дал мерките си някой по разбиращ от мен да ми подбере тези неща за които питах...
Аз не съм много разбиращ,но мога да ти кажа някой неща.
Кардио тренировка сутрин на гладно или след тренировка(тичане,велоергометър,скачане на въже и др.)
НВД(Ниско-Въглехидратна-Диета)повече инфо http://bb-team.org/nutrition/000176.php
Фитнес тренировка http://www.bb-team.org/training/000148.php
Добавки(Л-Карнитин,Фет Бърнър и др.)ако искаш да взимаш де.