11.03.06
13:33
тоя месец съм адски зает ...и нямам време да ходя в залата....мога ли да тренирам гърди само с лицеви опори....има ли смисъл въобще..и по колко серии и повторения трябва да правя за да не е всичко това безсмислено :?:
мерси предварително :wink:
Няма да има голям ефект според мен. По-добре намери някъде където може да се правят кофички. Разгледай катерушките около блока, трябва да има подходящо място.
11.03.06
22:11
а за лежанка с щанга и дъмбели да видя ли около блока :D нямаме такива екстри :wink: абе 1 месец ще ги мъча с тия опори пък да видим...мерси за отговора :wink:
Зависи какъв ефект очакваш, ето например аз преди 5-6г. правех само лицеви и ходех на лостовете и резултата беше задоволителен, мога и снимки да постна :wink: .
13.03.06
11:08
ами не очаквам кои знае какви резултати...просто искам да не си губя тренировките..ясно ми е че лицевите немогат да заместят тренировката в залата...на май е по добре от нищо :)
13.03.06
13:51
@red - дай снимки на гърдите да ги видим.От тия лицеви къв ли резултат ще да е... ?....
Нямаш проблем ето ти снимки, снимките са от преди 5-6г. тогава тренирах 3 дена в седмицата на лостове, лицеви и 3 дена бягане и плуване, в зала за последно бях влизал тогава преди 4-5г.
Я да чуя сега твоя коментар :wink: .
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=21431
13.03.06
17:18
Ау..задоволително..
Аз нямам намерение засега да ходя в зала ..затова правя здраво лицеви опори и коремни преси..ще започвам и да тичам ,но като се орпави времето - затова исках да видя ти какво си поситнгал.И съм доволен от снимките.Браво :)
Нямаш проблем ето ти снимки, снимките са от преди 5-6г. тогава тренирах 3 дена в седмицата на лостове, лицеви и 3 дена бягане и плуване, в зала за последно бях влизал тогава преди 4-5г.
Я да чуя сега твоя коментар :wink: .
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=21431
Ред то наи-добрата група ти е гърдите :) то си ти вървят като гледам и половин упражнение да правиш за тях сигурно пак ще имаш гърди. Само дето при много хора не е така