12.03.06
11:05
Понеделник- Четвъртак : Гърди : изтласкване от лег
Изтласкване от полу лег с дъмбели
флаис
рамо : Разтваряне в стани
Рамена преса зад врат
трапец : повдигане на рамене с дъмбели
трицепц:кикбек
френско
працец: Повдигане на пръсти с тежести
Вторник и Петък: Гръб: Гребане с Щанга
Пулдаун отпред
Чукчета с дъмбели
Бицепс:сгъване с права Щанга
сгъване с дъмбели от седеж
концентрирано сгъвнае
бедро:сгъване и разгъване от лег
висок съм 181 тежа 82 кг на 13 години сум
П.П тренирал сум в вкъщи 1-2 месеца даите мнения благодаря от сега :wink:
Не пускай поредни постове , и то 3, 2 от които спам !!!! Почистих ги, и без подканки от типа “хайде де” , това не е чат. При повторно нарушение ще действам по твърдо
DJGorgio-Astor
Тренирай през ден, 3 пъти седмично, вместо четири, и намали с по 1 упражненията за мускулна група, защото мисля, че са ти много при тази честота на тренировката и този стаж.
Иначе, подредбата е добра.
12.03.06
21:12
Според мен за тези години по добре да прави лицеви опори и коремни преси в кьщи а като стане 14-15 годишен да влезе в залата.Но това си е мое мнение :oops: .Ти как мислиш Петко_к?
Сериозен ефект на тази възраст няма да има, защото все още тялото не произвежда достатъчо тестостерон, но след като е решил да тренира, не виждам какво пречи. А някои хора съзряват по - рано, така че може и да е навлязъл вече в пубертета.
12.03.06
21:59
Вазможно е,но организма му на тази вьзраст все още се развива и според мен има опасност(не помня каква но сьм чел че има).Така че според мен най-дорото за момента го споменах вече.Както иска той но аз мисля че ще изгуби време и средства в залата на тази вьзраст.
13.03.06
14:51
а така става ли сутрин 15 лицеви 20 коремни това по 2 пати го правя едно след друго и вечер преди лягане същото :lol:
13.03.06
23:39
[quote author=“CaspaR”]а така става ли сутрин 15 лицеви 20 коремни това по 2 пати го правя едно след друго и вечер преди лягане същото :lol:
Според мен прави 3 серии от двете до отказ и при лицевите опори гледаи на всяко падане да вдишваш а на издигане да издишваш
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече