мнения за програма за начинаещ

CaspaR

12.03.06
11:05

Понеделник- Четвъртак : Гърди : изтласкване от лег
                          Изтласкване от полу лег с дъмбели
                          флаис
                  рамо : Разтваряне в стани
                          Рамена преса зад врат
                трапец : повдигане на рамене с дъмбели
                трицепц:кикбек
                          френско
                працец: Повдигане на пръсти с тежести
Вторник и Петък: Гръб: Гребане с Щанга
                        Пулдаун отпред
                        Чукчета с дъмбели 
                Бицепс:сгъване с права  Щанга 
                        сгъване с дъмбели от седеж
                        концентрирано сгъвнае
                  бедро:сгъване и разгъване от лег
висок съм 181 тежа 82 кг на 13 години сум
П.П тренирал сум в вкъщи 1-2 месеца даите мнения благодаря от сега :wink:

Не пускай поредни постове , и то 3, 2 от които спам !!!! Почистих ги, и без подканки от типа “хайде де” , това не е чат. При повторно нарушение ще действам по твърдо
DJGorgio-Astor

12.03.06
21:04

Тренирай през ден, 3 пъти седмично, вместо четири, и намали с по 1 упражненията за мускулна група, защото мисля, че са ти много при тази честота на тренировката и този стаж.
Иначе, подредбата е добра.

NETP

12.03.06
21:12

Според мен за тези години по добре да прави лицеви опори и коремни преси в кьщи а като стане 14-15 годишен да влезе в залата.Но това си е мое мнение :oops: .Ти как мислиш Петко_к?

12.03.06
21:16

[quote author=“NETP”]Според мен за тези години по добре да прави лицеви опори и коремни преси в кьщи а като стане 14-15 годишен да влезе в залата.Но това си е мое мнение :oops: .Ти как мислиш Петко_к?

Сериозен ефект на тази възраст няма да има, защото все още тялото не произвежда достатъчо тестостерон, но след като е решил да тренира, не виждам какво пречи. А някои хора съзряват по - рано, така че може и да е навлязъл вече в пубертета.

NETP

12.03.06
21:59

Вазможно е,но организма му на тази вьзраст  все още се развива и според мен има опасност(не помня каква но сьм чел че има).Така че според мен най-дорото за момента го споменах вече.Както иска той но аз мисля че ще изгуби време и средства в залата на тази вьзраст.

CaspaR

13.03.06
14:51

а така става ли сутрин 15 лицеви 20 коремни това по 2 пати го правя едно след друго и вечер преди лягане същото :lol:

13.03.06
23:39

[quote author=“CaspaR”]а така става ли сутрин 15 лицеви 20 коремни това по 2 пати го правя едно след друго и вечер преди лягане същото :lol:

Според мен прави 3 серии от двете до отказ и при лицевите опори гледаи на всяко падане да вдишваш а на издигане да издишваш

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1