12.03.06
15:31
винаги ми е било интересно дали е удачно да се прави стречинг в деня след трениповката? в смисъл като имам мускулна треска....шото и без тва сум яко вдървен....а като се разтегна и ми е по-добре.....
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Още по малко от типа “аиде бе хора” !!! ще заключвам вече !!!
DJGorgio-Astor
15.03.06
10:08
Аз правя стречинга по време на тренировката склед последна серия на упражнение.За стречинг на другия ден не съм чувал.Нали една от причините да се прави е да не получиш м.треска.след това.и за по добро възстановяване на мускила.
15.03.06
11:28
zдравеи писали сме много по слу4иа и не ми се пи6е пак , ама на другиа ден е по добре от колкото по време на тренировката или след неиа
стан
ама на другиа ден е по добре от колкото по време на тренировката или след неиа
Би ли се аргументирал защо?
Тъй като стречинга е важен фактор преди тренировката, както и след нея. Подобрява еластичноста на мускулите преди тренировка, което подобрява работата им и ги предпазва от контузия, спомага възтановяването им след тренировка, като е сигурен фактор, че мускулната ти треска ще премине по-леко ... и още и още.... други фактори. Благоприятното значение на стречинга се отнася и към ставите и сухожилията, което значи, че е незаменима част от целия тренировачен процес. В такъв случай ми е много интересно защо отричаш стречинга по време на тренировка?
Аз правя стречинг след всяко упражнение , а понякога и след всяка серия. Само за трицепса ми е трудно... :roll: И леко разтривам мускула след серия :roll:
16.03.06
09:51
Много от теzите в таиа статиа не са ве4е актуални
ако толкова много искате да раzтиагате в тренирова4ниа ден, правете го преди тренировка, след тренировката е в много слу4аи контрапродуктивно
не ми се пи6е пак по темата 4е е много zа писане, поровете се биахме писали доста по слу4аиа
таиа тема е доста дискутирана по вси4ки конгреси и митинги по фитнес, zдраве и бодибилдинг
много раzногласиа има, правете както вие 4увсатвате 4е вие добре
все пак това е наи важното
стан
Добре напиши поне две изречения за да обосновеш становището си без да изнасяш цяла лекция, защото темата е по интересна отколкото изглежда. Аз бях чела някъде например статия против стречинга като цяло. Личното ми убеждение обаче е че стречинга е необходима част от тренировачния процес и не го казвам защото съм го чела, а защото пряко съм установила ползата му за себе си.
[quote author=“buhtata”]Добре напиши поне две изречения за да обосновеш становището си без да изнасяш цяла лекция, защото темата е по интересна отколкото изглежда. Аз бях чела някъде например статия против стречинга като цяло. Личното ми убеждение обаче е че стречинга е необходима част от тренировачния процес и не го казвам защото съм го чела, а защото пряко съм установила ползата му за себе си.
Аболютно съм за стречинга, само ще спомена ,че след тренировка ми е трудно да си съблека фанелката и ми е трудно да се почеша по носа , а да не говорим да си изтъркам гърба :lol: :(
16.03.06
17:19
Какво е стречинг :?: :D
17.03.06
00:56
Иzвиниаваи 4е не пи6а , но времето ми е много zенно, а и не е малко zа писане и не мога да пи6а 4есто, zа 3ти пат каzвам порови се писали сме доста иz4ерпателни теми