13.03.06
17:23
Здр на всички.
Ако има специалисти в този форум занимаващи се с правене на фитнес програми ще ги помоля да направят и една на мен.В фитнеса в,които ходя ми искат 15 лв за програма,а не ми се дават :).
Ето ги моите мерки:височина-187 см,килограми-79.проблемните ми групи са гърдите и корема.Програмата да е за смъкване на кг.Мерси предварително!
Стажа няма да е лошо да си дадеш, а и според мен не токлова тренировката колкото диетата смъкват килограми.
Има доста “Специалисти” , даже ще ти направим доста по добра програма според мен от някой “недоучил” инсруктор
Не подценявайте труда на инструкторите...
Все пак за тези 15 лева този инструктор ще:
1. Прецени състоянието ти като те види как изглеждаш и т..н.
2. Ще ти покаже как да изпълняваш упражненията нагледно.
3. Ще те следи известно време докато се научиш да тренираш првилно...
Не че всички инструктори го правят, но като цяло тези 15 лева са нищо пари за това което получаваш за тях... не си заслужава да се луташ и мотаеш за 15 лева...
као де да бяха всички такива ..... Сега в залите за да не се вкарват наемат всякакви разбирачи минали едномесечен курс.Ако човека разбира наистина е по добрия вариант
Това е ясно - аз поне знам как стоят нещата. Но мноого се дразня на мисоленето на българина - нещата са си направени така - има си инструктори те правят програми и така...
Разликата някой да ти направи програма по нета и някой да те види как тренираш, да ти покаже упражненията и после да те следи е от земята до небето. Обаче кво да пълним джоба на тоя инструктор я по-добре да си намеря някоя безплатна програма пък ако ще и да не е за мен и да не се знае кой я е правил...
Във всеки един немалък град има поне 2-3 инструктора които са съвестни и си вършат работата - винаги може да намерите някой от тях и той да ви изготви програма.. обаче според мен проблема е малко по-друг - българите не обичаме да плащаме за каквото и да било - може шамар да е ама да е на аванта ;)
Същата история е и с пиратството на компактдискове и т.н...
Както и да е не искам да задълбавам... всеки има право на личен избор просто изразявам гледната си точка...