Бихте ли помогнали

15.03.06
10:45

Привет, занимавам се с фитнес от близо половин година - има обаче един проблем - астматичка съм. Много ми е трудно да изкарам повече от 5 минути на велоергометъра или пътечката, за тичане да не говорим, има ли някакво друго упражнение за загрявка, което мога да правя и което да има същия ефект. По-добре се чувствам, когато скачам на въже, но не съм сигурна дали това върши същата работа.
Предварително благодаря

RE

15.03.06
11:49

Може и да загрееш и с леки гирички .

15.03.06
15:59

Много благодаря за съветите и съпричастността :P

15.03.06
18:41

Въжето е екстра, макар че аз предпочитам пътеката..

16.03.06
10:19

Здравей , задължително трябва да избереш зала, която е добре проветрявана и няма МУХЪЛ , на велоергометъра трябва да пробваш по-леко темпо, консултирай се и с лекар .

16.03.06
13:19

[quote author=“red”]Здравей , задължително трябва да избереш зала, която е добре проветрявана и няма МУХЪЛ , на велоергометъра трябва да пробваш по-леко темпо, консултирай се и с лекар .

Привет, за съжаление, там където живея няма наблизо друга зала, пък наистина тази май не е подходяща като условия, но ще гледам да измисля нещо :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1