15.03.06
22:18
пичагии искам да питам ама дали ако правя гърди два пъти седмично ще успея да ги оформя добре и също така да ми дадете вариант за изпълнение защото гърдите ми са много зле(неоформени а всичко друго ми расте и се оформя) също така да отбележа че основен приоритет ми е чистено на гърдите 16 години 175 висок 70 кг 9 месеца стаж и претренирането не ми е проблем защото ям доста добре и по много и се чуствам страхотно и също така дали би било добре да взимам фат бърнер например за оформянето на гърдите
Ако имаш мазнини сигурно си на ясно че няма да се махнат само с упражнения, трябва си диетка с кардио. А ако нямаш мазнини включи в програмата си комбинации, троини серии, гигантски серии също може и дроп серии да пробваш и др. подобни. Само че така тренировката става много тежка, особенно пък и за твоя стаж, тъй че по 2 пъти в седмицата гърди... абе не че е невъзможно но трябва много внимателно да подбираш упражненията както и дните на тренировка и почивка... Пък може да пробваш и като мен———> правиш 3 пъти гърди за 14 дни, примерно понеделник, събота и сряда(на втората седмица) гърди