17.03.06
15:15
Проблема се състои в това,че работя в склад за безалкохолно и съм предимно 2-ра смяна.Това ще рече от 14 до 22…тъй като работа ни е доста тежка,особено от 20 до 22,смятам за необходимо след 22 аз да си набавя достатъчхо храна като за след тренировка..така и правя.Но идва и проблема,че това хранене след 22ч ми качва доста мазнини...Кажете какжо да правя..ако приемам само протеини след тази своеобразна тренировка на работа няма ли да свалям мускули?Аз отделно си тренирам както му е реда,но това го споменавам за да не си мислите че ми е малко натоварването и затова качвам мазно.Та..чакам отоговори...дали да спра ваглехидратите след 22ч..и как ще се отрази това на мускулите.Мерси!
Даже доста преди 22ч ги спри,ако си мазен.Аз мисля че една тренировка преди работа ще е по-добър вариант,защото след това ще си се скапал.
17.03.06
15:34
Ама виж,получава се омагиосан кръг-ако не ям ваглехидрати след работа(след 22ч)=>сваляне на мускули,ако ям ваглехидрати=>мазнини...
[quote author=“Sky”]Ама виж,получава се омагиосан кръг-ако не ям ваглехидрати след работа(след 22ч)=>сваляне на мускули,ако ям ваглехидрати=>мазнини...
Просто яж основно протеини след работа и няма да сваляш много мускул