относно кардиото не на гладно

18.03.06
12:42

здравейте искам да попитам толкова ли е безрезултатно когато правим кардио следобед а не сутрин на гладно кажете ми  защото не винаги имам възможност сутрин да правя кардио благодаря предварително

кардиото никога не се прай на гладно, когато го правиш на гладно губиш много ММ. Преди кардио винаги трябва да взимаш един протеинов шейк тва е най-добър избор или да направиш някво хранене само с белтък без въглехидрати и мазнини прим ерно като 5 белтъка също става.Сутрин е най-подходящо да правиш кардио просто защото тогава тялото е най-предразположено да изгаря мазнини защото гликогеновите нива тогава са ниска, а другото което като направиш кардиото сутрин после метаболизма през целия ти ден е по засилен и температурата на тялото е малко по висока.

18.03.06
13:56

наистина ме объркваш навсякъде досега където прочета за понижаване на мазнините се препоръчва кардио сутрин на гладно и след това се препоръчват веднага протеини и вече след час може въглехидрати

18.03.06
16:19

Може да пробваш и с аминокиселини на таблетки около 6-10 грама ще са ти предостатъчни преди тренировка.А кардиото дори и следобед е по добре отколкото никак.Така че не се отказвай.

18.03.06
16:20

Не е задължително да правиш кардио сутрин на гладно всепак неси елитна сътезателка ако искаш добри резултати прави кардио 1 час 3 пъти седмично отделно от силовата тренировка която също 3 пъти. :wink:

18.03.06
18:08

Не е толкова фатални и следобяд да е... когато можеш...

18.03.06
18:18

благодаря ви за отговорите

B-

15.05.06
20:55

:wink:  :wink: Може ли някои да ми отговори, защо има хора които тренират кардио по 30 мин. преди тренировка вместо 10, и след тренировка пак 30 мин. полезно ли е това и дава ли по-добри резултати за намаляване на теглото и изгаряне на мазнини.
Извинете ме ако въпроса ми е тъп но не съм много напреднала.

15.05.06
21:18

Някой хора не могат да издържат 60 мин наведнъж и затова делят кардиото преди и след. Това е при хора чиито приоритет е горене на мн мазнини... иначе в началото 10 мин за загрявка са достатъчни. Или ако можеш прави 60 мин след...

16.05.06
12:13

[quote author=“bobi - 62”]:wink:  :wink: Може ли някои да ми отговори, защо има хора които тренират кардио по 30 мин. преди тренировка вместо 10, и след тренировка пак 30 мин. полезно ли е това и дава ли по-добри резултати за намаляване на теглото и изгаряне на мазнини.
Извинете ме ако въпроса ми е тъп но не съм много напреднала.

Някои инструктори си мислят че като дадът на някоя девоика да прави кардио преди и след тренировка, по толкова много време  няма да направи големииии и грознииии мускули! Което естествено е една голяма и грозна глупост  :lol:

16.05.06
12:40

не е фатално според мен трябва да вартиш повече педалите за да изразходиш повече енергия

16.05.06
13:32

[quote author=“milkona”]здравейте искам да попитам толкова ли е безрезултатно когато правим кардио следобед а не сутрин на гладно кажете ми  защото не винаги имам възможност сутрин да правя кардио благодаря предварително

Няма проблем да се прави и в друга част на деня,но се придържай към 2 часа след храна и 1 час преди.Това е

17.05.06
21:07

Странно... на мен са ми казвали да не се яде поне 2 часа след фитнес. А преди фитнеса не е фиксирано определено време.

[quote author=“Authority”]Странно... на мен са ми казвали да не се яде поне 2 часа след фитнес. А преди фитнеса не е фиксирано определено време.

как така?
веднага след фитнес трябва да се приемат белтаци и бързи бъглехидрати!
докато е отворен “прозореца”
:)

[quote author=“Authority”]Странно... на мен са ми казвали да не се яде поне 2 часа след фитнес. А преди фитнеса не е фиксирано определено време.

преди фитнес, според това колко ще хапнеш и какво...
час преди тренировка може да се задери с белтъчна храна и сложни въглехидрати, а непосредствено преди тренировката смо аминокиселини. забранено е да се хапва сладко преди тренировка. някои си мислят че така се зареждат с енергия, като праскат шоколад, ама не... само се чувстват лениви заради инсолиновия пик!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1