пак гърди :)

19.03.06
16:39

ем начи проблема е че тренирам малко повече от полвин година и съм мн доволен. само гърдите ми имам чувството че не са мн добре нз защо но не влиза никва маса предимно във средата докато отстрани си има.също така  не се оплаквам и от сила имам и расте доста само питам дали може по някакв начин да стимолирам гърдите по посредата . ина4е правя по 3-4 упр за  гърди 1път седмично и ги въртя само лег пресата ми е постоянна и май флайса(от който най хващам треска) на 16 год. съм 80оки 182см.........и тва е ако съм забравил нещо питайте

19.03.06
19:44

И аз имам такъв проблем , докато не осъзнах че ги претренирам жестоко - намали упражненията на 3 , прибави кофички , махни флайс , пробвай така

кофички - 3-4по8-10
лег-4по10
горен/долен лег (в зависимост от това коя част ти изостава повече) 3по8-10

можеш да ги завъртиш , применро кофите последни , пробвай с дъмбели веднъж , следващия път с лост

20.03.06
15:41

Кофичките при мен натоварват най-цялостно гръдните мускули, освен това упражненията със собствено тегло за мен са по-полезни от чисто билдърските, изолирани упражнения (целта е и в живота си да имаш полза от тея тренировки, не само да си голЕм).
Хора с по-голям стаж и размери от моите са ми казвали, че точно с кофички са  изградили и оформили вътрешната част на гърдите

21.03.06
13:30

Да питам и аз тук. В моя фитнес няма къде да се правят кофички. Та как да комбинирам тренировка във фитнеса и кофичките. Преди тренировка или след?

21.03.06
21:53

[quote author=“JUGULUM”]Да питам и аз тук. В моя фитнес няма къде да се правят кофички. Та как да комбинирам тренировка във фитнеса и кофичките. Преди тренировка или след?

А къде ще ги правиш тогава ?

21.03.06
21:56

ми на лостове ще ги прави сигурно, до всяко даскало има

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1