Въпрос ?

19.03.06
21:48

Имам един въпрос . Има ли някакво значение дали като почна едночасовите упражнения дали ще са за всеки мускул /да смесвам упражнения за корем , гърди , врат , рамо...../ или всеки ден са за определен мускул / под всеки ден се разбира в дните които тренирам / ?

19.03.06
22:18

не се прави нито по първия нито по втория начин....съчетават се нещата...виж в сайта програми

20.03.06
21:22

Би ли ми казал каде точно е тази Програма защото в сайта има само Начало , Тренировки , Упражнения , Хранене , Добавки , за дамите , Статии  и Форум ? Ако може линк .

20.03.06
21:38

Програми колкото искаш:
  http://www.bb-team.org/training/

21.03.06
10:15

Колко би струвало да ми направят една програма ? /не тук а във фитнеса/ А и още нещо те какво правят в тази програма ? Само упражнения ли ? Аз като отида трябва ли да им кажа че имам дъмбели и велоергометър и искам да отслабна и да напоравя мускулна маса ?

21.03.06
21:47

Защо,като за начало не прегледаш хубаво и обстойно сайта там ще намериш отговори на много от въпросите си.И после каквото остане неясно питай тука и ще гледаме да ти помогнем.

22.03.06
10:39

Съжелявам че толкова много питам но имам много въпроси . Значи до колкото съм погледан страниците във форума всеки който си е писал програмата я е разделил на дни /1ден - корем 2ден - гръб .../ . Имам приятел който прави всичко едновременно всеки ден /на тренировка прави упражнения за всичко -корем , ръце , гръб , гърди ../ . Кое е по - доброто - разделено или общо ?

DA

22.03.06
12:12

[quote author=“Night^HaWk”]Съжелявам че толкова много питам но имам много въпроси . Значи до колкото съм погледан страниците във форума всеки който си е писал програмата я е разделил на дни /1ден - корем 2ден - гръб .../ . Имам приятел който прави всичко едновременно всеки ден /на тренировка прави упражнения за всичко -корем , ръце , гръб , гърди ../ . Кое е по - доброто - разделено или общо ?

Общо става само за начинаещи.Разделно е задалжително за напреднали,но и за начинаещи е подходящо дори е по-добро от общото.Лично аз ти препоръчвам да си тренираш разделно :)

24.03.06
18:52

Сега чета една статия и има 3 думи които незнам какво означават и те са :суперсерии и дропсерии и метаболизъм . Много ще съм благодарен ако ми кажете !

24.03.06
22:52

суперсерия-правиш две упр. без почивка м/у тях за мускули антагонисти(пример:бицепс-трицепс)

дропсерия-правиш 7-8 повторения с определена тежест след което намаляваш кг. и правиш още 4-5 повторения(отново без почивка м/у сериите)

метаболизъм-най-общо казано това е процесът на обмяната на веществата в организма

25.03.06
10:51

Мерси много !!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1