19.03.06
21:48
Имам един въпрос . Има ли някакво значение дали като почна едночасовите упражнения дали ще са за всеки мускул /да смесвам упражнения за корем , гърди , врат , рамо...../ или всеки ден са за определен мускул / под всеки ден се разбира в дните които тренирам / ?
19.03.06
22:18
не се прави нито по първия нито по втория начин....съчетават се нещата...виж в сайта програми
20.03.06
21:22
Би ли ми казал каде точно е тази Програма защото в сайта има само Начало , Тренировки , Упражнения , Хранене , Добавки , за дамите , Статии и Форум ? Ако може линк .
21.03.06
10:15
Колко би струвало да ми направят една програма ? /не тук а във фитнеса/ А и още нещо те какво правят в тази програма ? Само упражнения ли ? Аз като отида трябва ли да им кажа че имам дъмбели и велоергометър и искам да отслабна и да напоравя мускулна маса ?
Защо,като за начало не прегледаш хубаво и обстойно сайта там ще намериш отговори на много от въпросите си.И после каквото остане неясно питай тука и ще гледаме да ти помогнем.
22.03.06
10:39
Съжелявам че толкова много питам но имам много въпроси . Значи до колкото съм погледан страниците във форума всеки който си е писал програмата я е разделил на дни /1ден - корем 2ден - гръб .../ . Имам приятел който прави всичко едновременно всеки ден /на тренировка прави упражнения за всичко -корем , ръце , гръб , гърди ../ . Кое е по - доброто - разделено или общо ?
22.03.06
12:12
Общо става само за начинаещи.Разделно е задалжително за напреднали,но и за начинаещи е подходящо дори е по-добро от общото.Лично аз ти препоръчвам да си тренираш разделно :)
24.03.06
18:52
Сега чета една статия и има 3 думи които незнам какво означават и те са :суперсерии и дропсерии и метаболизъм . Много ще съм благодарен ако ми кажете !
суперсерия-правиш две упр. без почивка м/у тях за мускули антагонисти(пример:бицепс-трицепс)
дропсерия-правиш 7-8 повторения с определена тежест след което намаляваш кг. и правиш още 4-5 повторения(отново без почивка м/у сериите)
метаболизъм-най-общо казано това е процесът на обмяната на веществата в организма
25.03.06
10:51
Мерси много !!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече