22.03.06
11:05
какво мислите за 5 упражнения за гърди в тренировка попринцип правя 4 но се чудя дали ако вкарам още едно ще ми дойде добре или ще претренирам като цяло в момента наблягам на оформянето на гурдите понатрупах маса и до лятото с подходящо нвд и кардио от април трябва да ги оформя та според вас 5 мн. ли ще са ? правя обикновно лежанка хоризонтално и за горна част за долната предпочитам дъмбели правя и кросовър тренирам сериозно от около месец защото имах доста за учене покрай изпити и подобни неща и бях спрял иначе преди това трнирах около 2 години тежа 80 и нещо нз точно колко 184 височина , та какво мислите :) ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:13.
Ами според мен 5 упражнения са много...но зависи и колко серии и повторения правиш...При мен 3 упр. по 4 серии ми идват екстра...чувствам съвсем леко напрежение на следващия ден...ти до колкото виждам имаш по голям стаж в залата от мен...та незнам..;) може да ти е време да вдигнеш напрежението..
Абе чавек аз тренирам от 15 год и 4 упражнения ми стигат(зависи от сплита ми де), не е важно повечето упражнения а изпълнението им, ако ги претупваш няма и 6 да ти помогнат
Правиш 3те лежанки и след това флайс за доизчерпване на силата(или някое друго упражнение за средна част).За начинаещи дори е по-добре да останат 3 упражненията)
23.03.06
11:27
djgorgio ок ще ги оставя 4 :) и на др. 10х за отговорите но dj го ценя повече :) но оффенсе :)
относно тва да праа 3те лежанки има едно такоа нещо като разнообразие в тренировката и упражненията :)
ОК но Пиши на кирилица !!!! Не си нов във форума
DJGorgio-Astor
djgorgio-ASTOR ти като тренираш 15 години я си кажи мерките че ми е интересно. Сигурно си некой дзвер :P
24.03.06
22:21
Виж тази тема там пише мерките на повечето от форума. :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7314&postdays=0&postorder=asc&start=30
ПО ЗДРАВИ
[quote author=“ronnie”]djgorgio-ASTOR ти като тренираш 15 години я си кажи мерките че ми е интересно. Сигурно си некой дзвер :P
Едва ли ще ти ги каже,мисли се за голямо гъзе.
Още едно такова изказваане и може да получиш и по дълъг БАН от предишния път !!!! Не се изказвай за човек който не познаваш изобщо !!!
[quote author=“ronnie”]djgorgio-ASTOR ти като тренираш 15 години я си кажи мерките че ми е интересно. Сигурно си некой дзвер :P
[url]
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7314&postdays=0&postorder=asc&start=30[/url] Тука пише, но да уточня стари са данните там
25.03.06
19:07
Наи добре си ги остави упражненията 4.Но ако чувстваш че точно тази комбинация ит упражнения не ти деиства добре пробваи с някои други.