22.03.06
15:38
Ами момчета някои ме помнят,други не. Значи в момента съм на 17 вече бях прекъснал за 1 година нищо не е останало от мускулите, но интересно, че ми е останало много от силата. Значи отново сам 50 килограма същият проблем както преди...176см съм....казвайте какво да правя да почвам ли от програма за начинаещи отново или какво да правя и аз незнам..
22.03.06
16:04
Да. Програма за абсолютно начинаещи от сайта - караш я 3 месеца.
22.03.06
20:13
3 месеца според мен е прекалено дълго когато се почувстваш готов да си тренираш като преди давай все пак в началото си карай по прог. за начинаещи макарче никога не съм им бил фен :)
22.03.06
20:17
Да. Програма за абсолютно начинаещи от сайта - караш я 3 месеца.
добре така и ще направя. Мерси
off-topic
ех значи все някой си ме спомня :D
22.03.06
21:31
ох толкова неща се случиха че не ми се обяснява...ами ще си почна пак като начинаещ а пък ще видим как ще се развият нещатата. най- интересното е ,че всички мускили и такива неща почти ги няма но почти всичката сила ми е останала някой може ли да ми го обясни ?
[quote author=“SnejK0”]ох толкова неща се случиха че не ми се обяснява...ами ще си почна пак като начинаещ а пък ще видим как ще се развият нещатата. най- интересното е ,че всички мускили и такива неща почти ги няма но почти всичката сила ми е останала някой може ли да ми го обясни ?
Първото,което ми идва на ума е - въобразяваш си.Втотото - порастнал си и е нормално да ставаш по-силен.
23.03.06
19:51
добре следващият път когато ми се наложи да мисля за нещо предлагам ти SIZE да мислиш вместо мен става ли ?
(долавяш ли иронията в думите ми ?) :) базикам се охх темата стана много оффтопик айде трийте я получих отговора който ме интересуваше