Я вижте тука...върнах се

Темата е заключена.
SnejK0

22.03.06
15:38

Ами момчета някои ме помнят,други не. Значи в момента съм на 17 вече бях прекъснал за 1 година нищо не е останало от мускулите, но интересно, че ми е останало много от силата. Значи отново сам 50 килограма същият проблем както преди...176см съм....казвайте какво да правя да почвам ли от програма за начинаещи отново или какво да правя и аз незнам..

22.03.06
16:04

[quote author=“SnejK0”]Ами момчета някои ме помнят,други не. Значи в момента съм на 17 вече бях прекъснал за 1 година нищо не е останало от мускулите, но интересно, че ми е останало много от силата. Значи отново сам 50 килограма същият проблем както преди...176см съм....казвайте какво да правя да почвам ли от програма за начинаещи отново или какво да правя и аз незнам..

Да. Програма за абсолютно начинаещи от сайта - караш я 3 месеца.

Don_Anton

22.03.06
20:13

3 месеца според мен е прекалено дълго когато се почувстваш готов да си тренираш като преди давай все пак в началото си карай по прог. за начинаещи макарче никога не съм им бил фен :)

SnejK0

22.03.06
20:17

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“SnejK0”]Ами момчета някои ме помнят,други не. Значи в момента съм на 17 вече бях прекъснал за 1 година нищо не е останало от мускулите, но интересно, че ми е останало много от силата. Значи отново сам 50 килограма същият проблем както преди...176см съм....казвайте какво да правя да почвам ли от програма за начинаещи отново или какво да правя и аз незнам..

Да. Програма за абсолютно начинаещи от сайта - караш я 3 месеца.

добре така и ще направя. Мерси
off-topic
ех значи все някой си ме спомня  :D

22.03.06
20:35

Къде си ходил та се завръщаш  :lol:  :D
Започваш си пак като начинаещ

SnejK0

22.03.06
21:31

ох толкова неща се случиха че не ми се обяснява...ами ще си почна пак като начинаещ а пък ще видим как ще се развият нещатата. най- интересното е ,че всички мускили и такива неща почти ги няма но почти всичката сила ми е останала някой може ли да ми го обясни ?

22.03.06
21:47

[quote author=“SnejK0”]ох толкова неща се случиха че не ми се обяснява...ами ще си почна пак като начинаещ а пък ще видим как ще се развият нещатата. най- интересното е ,че всички мускили и такива неща почти ги няма но почти всичката сила ми е останала някой може ли да ми го обясни ?

Първото,което ми идва на ума е - въобразяваш си.Втотото - порастнал си и е нормално да ставаш по-силен.

SnejK0

23.03.06
19:51

добре следващият път когато ми се наложи да мисля за нещо предлагам ти SIZE да мислиш вместо мен става ли ?


(долавяш ли иронията в думите ми ?) :) базикам се охх темата стана много оффтопик айде трийте я получих отговора който ме интересуваше

23.03.06
21:45

Щом казваш

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1