Шест месечна пауза, въпрос за лег и чистене

22.03.06
22:31

Значи спрях фитнеса за повече от 6 месеца и се чувствам доста слаб. Около 15 % от силата ми е изчезнала и постепенно наваксвам. Та въпроса ми е специално за новия фитнес.

В предишния ми имаше само обинковена и повдигната нагоре лежанка, а в новия има и такава надолу. Добре ли е да ги правя и трите? Постепенно започнах да правя всичко отначало и последната ми тренировка за гърди бяха 3те лежанки и 1 флайс. Става ли? Ако не, с какво да ги заменя?

2рия ми въпрос е свързан с приближаващото лято. Искам да смъкна няколко кила, но не и преди да си възвърна малко от силата. Веднага ли да зпочвам да свалям или малко да си върна формата? Тренирам вече месец след паузата.

186см, 87кг, около 1,5г. стаж

Мерси  :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:19.

22.03.06
22:35

Ако почнеш да сваляш, трудно ще си върнеш силата. На диета силата пада малко или много.

NE

26.03.06
16:36

Наи-добре прави кардио сутрин на гладно.Но си вурни силата още един месец и тогава малко кардио да смукнеш някое килце.А за гардите наи добре замени долната лежанка с кофички поне на мене ми деистват по добре.
Успех. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1