Гърдите ?

26.03.06
23:50

Имам около месец стаж което е малко затова мисля че трябва дас е тренира 1 път седмично но незнам дали ще има ефект това значи за 30 дни да направя 4 тренировки за гърди което е нищо...не е ли добре 2 пъти да ги тренирам седчмично например...първия път серозната силова тренировка с 3-4 упражниеня а втората да бъде лека напомпваща с 2 упражнение и примерно да съчетия с бицепс в този ден ?

Ръст 163 кила 60 ръка 33 години 14…друго да ви интересува !

Идеята ми е сплита ми да изглежда по този начин като имате в предвид че тренирам през ден:

Понеделник - Гърди , Трицепс , Рамо
Вторник - почивка
Сряда - Гръб бицепс
Четвъртък -почивам
Петък - Гърди бицепс , Рамо (напомпваща тренировка)
Събота - Почивам
Неделя-Гръб Трицепс (отново напомпваща тренировка)

Не мисля че е много професионален тоя сплит ама нещо такова ми са мъдри в главата...знам че вероятно ще се смеете :( !

26.03.06
23:55

Ще има ефект тренирай си за начинаещи защото си такъв , всеки е преминал по този път и той е правилния

NETP

27.03.06
09:47

Значи ефект според мен ще има.Четох в една тема едно момче искаше да тренира 2 пати гардите в седмица а НиколаБул беше написал че е вазможно с една силова и една напомпваще тренировка в седмицата.Аз му се доверявам така че е напално вазможно.

27.03.06
12:07

Значи така ще прая ще редувам 2 силови и 2 напомващи тренировки мисля че ще има успех :D !

27.03.06
14:28

Най-добре тренирай 1 път седмицата всяка мускулна група. Гърдите ще си растат с 3 упр. на седмица в началото просто не им трябва повече натоварване.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1