Моля за съвет...

27.03.06
12:13

На 22 години съм, 85 кг. , висок съм 188 см. Искам да се занимавам със бодибилдинг но не за постигане на кой знае какви резултати а просто да изглеждам добре и да се чуствам така защото сега съм доста слабичак. За тази цел си направих нещо като фитнес зала у нас понеже нямам време да ходя във фитнеса. Разполагам със лежанка, лост и тежести общо  95 кг. ,  два дъмбела по 15 кг. могат да се регулират от 2 до 15 кг. други малки гирички и още една щанга около 30 кг. , почнах да пия креатин, аминокиселини и протеин в нормални дози тези които пише на етикетите. Малко съм изчерпателен но наистина искам да се занимавам сериозно и да постигна максимално добри резултати за домашни условия , та ето  и програмата която съм си направил моля за вашият професионален съвет и напътствия....

Програма  -  понеделник

· Гърди и бицепс

· Лицеви опори                               
· Изтласкване на щанга от лег   
· Флайс                                         
· Пулоувър
· Изтласкване на дъмбели от лег

· Концентрично сгъване
· Бицепсово сгъване с дъмбели
· Бицепсово сгъване с щанга

· Гръб и трицепс  -  сряда

· Гребане с щанга/чукчета
· Гребане с дъмбел
· Навеждане с щанга
· Набирания

· Разгъване на дъмбел зад глава
· Кофички
· Изтласкване на щанга от лег с тесен хват

· Рамо и корем  -  петак

· Разтваряне на ръцете встрани
· Повдигане на щанга до брадата –“вертолет”
· Раменни преси

· Извивки с дъмбел встрани
· Коремни преси

· Упражнения за предмишница

не съм вкарал крака защото все още ме е страх да не си прецакам краста нещо...

27.03.06
12:17

[quote author=“master_of_dead”]

Програма  -  понеделник

· Гърди и бицепс

· Изтласкване на щанга от лег   
·          Изтласкване на дъмбели от полу - лег
· Флайс                                         

· Бицепсово сгъване с щанга
· Бицепсово сгъване с дъмбели - неутрален хват

· Гръб и трицепс  -  сряда

· Набирания
· Гребане с щанга/чукчета
· Гребане с дъмбел
· Навеждане с щанга

· Изтласкване на щанга от лег с тесен хват (или Кофички)
· Разгъване на дъмбел зад глава

· Рамо и корем  -  петак

· Раменни преси
· Разтваряне на ръцете встрани
· Повдигане на щанга до брадата –“вертолет”

· Извивки с дъмбел встрани
· Коремни преси

· Упражнения за предмишница

Така по - става. Вкарай и крака, не може без тях, а за да не се тревижиш за кръста - просто внимавай с техниката.

27.03.06
13:49

ok мерси само какво означава неутрален хват дигам само от една седмица а за краката ще изчакам един месец малко да свикна няма какво толкова да загубя мисля , не ми каза нищо за хранителните добавки какво е твоето мнение.

NE

27.03.06
18:14

Програмката е идеална за домашни условия.За добавки не мога да ти препоръчам нищо щото още не сам се занимавал с такива работи.А и един вапрос тезитежести които си ги имаш у вас стигат ли ти.Защото и аз сам мислел за домашна зала но още не сам го решил.

27.03.06
18:57

стигат ми и още как  :D аз сега дигам с максимум 65 а имам вазможност да ги кача до 95 ма то и тренирам само от 2 седмици така че , не се знае след половин година .......

30.03.06
01:10

NETP и master_of_dead Престанете да спамите темата и да ми отваряте работа.Има си ЛС за това .Почистен спам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1