30.03.06
22:28
Искам да внеса малко свежест в тренировката си. Измислих си упражнения, даже дори незнам дали са правилни, но ги правих 1 път и ми доде хубаво.
1 Полулег на машина 4х8886 - не слагам права лежанка, защото ни ми се отразява дорбе - бях пуснал за това тема
2 Флайс - 4х8886 тук имам въпрос - от лег или полулег
3 Машина за долни гърди 3х886
И това е 2 пъти в седмицата, защото спита ми е 2дневен. Преди правих:
Лежанка - 5х88866
Полулег с дъмбели - 5х88866
30.03.06
22:42
[quote author=“tuocs”]Искам да внеса малко свежест в тренировката си. Измислих си упражнения, даже дори незнам дали са правилни, но ги правих 1 път и ми доде хубаво.
1 Полулег на машина 4х8886 - не слагам права лежанка, защото ни ми се отразява дорбе - бях пуснал за това тема
2 Флайс - 4х8886 тук имам въпрос - от лег или полулег
И това е 2 пъти в седмицата, защото спита ми е 2дневен. Преди правих:
Лежанка - 5х88866
Полулег с дъмбели - 5х88866
от полулег флайс препоръчително
хареса ми няма да претренираш гърдите
30.03.06
22:48
Флайса го сложи последен и да е от лег. Я кажи стажа си все пак.
30.03.06
22:50
[quote author=“OuttaControl”]Флайса го сложи последен и да е от лег. Я кажи стажа си все пак.
може и от долен лег
зависи коя част ти изостава за нея повече ще тренираш
30.03.06
23:17
Стаж 5 месеца. :D
30.03.06
23:22
[quote author=“tuocs”]Стаж 5 месеца. :D
екстра по натам можеш да увеличиш упраженията +1
тфа го прави и ще имаш добри резултати
31.03.06
00:30
На мене също ми хареса сплита и мисля че няма да претренираш гардите просто да има време за почивка между тренировките.От рода на:
1-Понеделник
2-Четвъртак
Това от мен. :wink:
31.03.06
08:57
[quote author=“NETP”]На мене също ми хареса сплита и мисля че няма да претренираш гардите просто да има време за почивка между тренировките.От рода на:
1-Понеделник
2-Четвъртак
Това от мен. :wink:
Ами пада се Понеделник и Петък - тамън повече почивка :)
31.03.06
12:17
[quote author=“SuDjI”]Не ли е много 2 пъти в седмица гърди с единтични упражнения.
еми ако са му много може да ги смени с други
и така да ги редува
да стане нещо от сорта
Понеделник-1 Полулег на машина 4х8886 - 2 Флайс - 4х8886 полулег
Петък-Полулег с дъмбели,кросоувър,кофички
нещо от сорта
Еми ако е с голям стаж да. Ама така като гледам е със стаж около 6-8 месеца и няма смисал да се убива толкова от трениране.
03.04.06
17:16
Какво се разбира под “претренирал” умора след тренировка или нещо друго кажете моля защото правя по веднъж в седмицата гърди(от 2 няма нужда-поне според мен) 4-5 упражнения и не чувствам особено голяма умора.
03.04.06
17:40
[quote author=“Kambata”]Какво се разбира под “претренирал” умора след тренировка или нещо друго кажете моля защото правя по веднъж в седмицата гърди(от 2 няма нужда-поне според мен) 4-5 упражнения и не чувствам особено голяма умора.
http://www.bb-team.org/training/000700.php
03.04.06
17:45
сега ако кажеш че и за трицпес правиш лега с тесен хват си детето чудо ;)
не става 1 пъти в седмицата гърди при тоя стаж ...
как да направиш една адски тежка тренировка със 8 ци на максимум като на 8 ото отказваш направо ... и да повториш след 3 дена същатата тренировка ??? странно ... аз не мога да се възстановя ...имам стаж година и половина .
щом стажа ти е 5 месеца недеи си помисляи да правиш мускулна група 2 пъти в седмицата просто ше претренираш яко и место да ти пораснат цици ше стане лошо .. прави си ги веднъж 3-4 упражнения и тфа е
по-здрави
04.04.06
13:33
[quote author=“Ivvchy”]щом стажа ти е 5 месеца недеи си помисляи да правиш мускулна група 2 пъти в седмицата просто ше претренираш яко и место да ти пораснат цици ше стане лошо .. прави си ги веднъж 3-4 упражнения и тфа е
по-здрави
Ами то просто ми е такава програмата, че в седмицата идват 2 пъти гърди и 2 пъти гръб
04.04.06
13:50
[quote author=“tuocs”][quote author=“Ivvchy”]щом стажа ти е 5 месеца недеи си помисляи да правиш мускулна група 2 пъти в седмицата просто ше претренираш яко и место да ти пораснат цици ше стане лошо .. прави си ги веднъж 3-4 упражнения и тфа е
по-здрави
Ами то просто ми е такава програмата, че в седмицата идват 2 пъти гърди и 2 пъти гръб
ами просто я смени ако искаш да имаш успех,ако ли не тренирай си по тая и ще получиш само минусови постъпления
04.04.06
17:44
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“tuocs”][quote author=“Ivvchy”]щом стажа ти е 5 месеца недеи си помисляи да правиш мускулна група 2 пъти в седмицата просто ше претренираш яко и место да ти пораснат цици ше стане лошо .. прави си ги веднъж 3-4 упражнения и тфа е
по-здрави
ами просто я смени ако искаш да имаш успех,ако ли не тренирай си по тая и ще получиш само минусови постъпления
E от както си тренирам по тая програма, определено има ефект и то не е отрицателен. Тренирах 2 пъти гърдите и гърба с по две упражнения 5х88866 серии. Сега просто исках нещо ново. А не става ли единия път в седмицата да тренирам по старата, а другия по този начин. За гърдите става дума. Иначе програмата ще я сменям след 10тина дни.
04.04.06
23:29
[quote author=“tuocs”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“tuocs”][quote author=“Ivvchy”]щом стажа ти е 5 месеца недеи си помисляи да правиш мускулна група 2 пъти в седмицата просто ше претренираш яко и место да ти пораснат цици ше стане лошо .. прави си ги веднъж 3-4 упражнения и тфа е
по-здрави
E от както си тренирам по тая програма, определено има ефект и то не е отрицателен. Тренирах 2 пъти гърдите и гърба с по две упражнения 5х88866 серии. Сега просто исках нещо ново. А не става ли единия път в седмицата да тренирам по старата, а другия по този начин. За гърдите става дума. Иначе програмата ще я сменям след 10тина дни.
прави каквото искаш