31.03.06
12:19
на 17 съм 178-68 хармонично тяло имам,но ръцете нещо куцат само 34 са та искам да ми препоръчате нещо за маса(упражнения,серии,колко пъти седмично и т.н.)мерси за отговора предварително :)
31.03.06
13:10
вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
31.03.06
13:17
[quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
еми два пъти седмично ще правиш ръцете
можеш да ги правиш заедно без почивка в суперсерии
упражненията трябва да са 3 по 4 серии по 10-12 повторения
ще ти напиша даже и последователносттта
така започвам с прав лост за бицепс и веднага след това се прехвърлям на френско и така 3-4 серии
след това дъмбели и после тесен хват от лег 3-4 серии,концентрично сгъване и след това пулдаун 3-4 серии
можеш ако искаш да го заместиш със избутване на дъмбел задврат и пък с една ръка
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
пич,от няколко дни ти чета компетентните мнения и съм ти голям фен!!!незнам как не ти писна само глупости да ръсиш?!?ако не су забелязал момчето иска маса , а с 10-12 повторения ще види единствено кухненската маса вкъщи.Във всякатема си надиплил куп смешни съветчета,усети се и поспри малко!!!
immortal88,ще ти кажа аз какво правя за ръце,пук ти сам си реши:тренирам ги в един ден,3х3-3 трицепс,3 бицепс
лег с тесен хват,френско и пулдаун;прав с лост,разнопосочно дъмбели и концентрично
ако ще тренираш само ръцете може и 2 пъти в цедмицата да ги правиш.сериите са ми по 3 за група с по 7 повторения
31.03.06
14:33
[quote author=“Static”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
пич,от няколко дни ти чета компетентните мнения и съм ти голям фен!!!незнам как не ти писна само глупости да ръсиш?!?ако не су забелязал момчето иска маса , а с 10-12 повторения ще види единствено кухненската маса вкъщи.Във всякатема си надиплил куп смешни съветчета,усети се и поспри малко!!!
immortal88,ще ти кажа аз какво правя за ръце,пук ти сам си реши:тренирам ги в един ден,3х3-3 трицепс,3 бицепс
лег с тесен хват,френско и пулдаун;прав с лост,разнопосочно дъмбели и концентрично
ако ще тренираш само ръцете може и 2 пъти в цедмицата да ги правиш.сериите са ми по 3 за група с по 7 повторения
абе статик ти голем разбирач се явяваш
абсолютно същото почти си написал
да не гониш брой коментари
31.03.06
17:18
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Static”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
Е чесно казано не е точно същото ама аи от мен да мине :wink: Неговата е “малко” по добра от твойта!
ПП:Трябва да се обърно повече внимание на кавичките на думата малко :lol: :wink:
31.03.06
17:35
[quote author=“nikataa”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Static”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
абе какво е по-доброто бе
3 серии по 7 повторения
хааха
некой ще ви се смеее бе
ти да не правиш за релеф ве пич
7 повторения
я почети малко виж и ми кажи дали не сам прав бе
31.03.06
17:45
[quote author=“DirtyandNasty”]
3 серии по 7 повторения
хааха
некой ще ви се смеее бе
7 повторения
Ох Леле...
Пич не му е мястото а и неми се иска да ти го казвам обаче си пълна трагедя...
Точно за това става въпрос - като правиш по-малко повторвня имаш възможност да сложиш по-голяма тежест.
Колкото по голяма е тежестта-толкова повече се затруднява мускула (близко е до ума :wink: ).
Когато организма усети че на даден мускул му е тежко той се стреми да го подстили... следователно мускула расте :!:
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“nikataa”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Static”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“immortal88”]вече две години ,но през лятото спирам да дигам(нямам възможност)
3 серии по 7 повторения
хааха
некой ще ви се смеее бе
7 повторения
извинявам се на модераторите за следните думи!!!
абе смешник,имах предчувствието че си прост хлапак ,но ти успя тотално да ме убедиш!!!!
незнам кой на кого ще се смее и кой трябва да попрочете повечко,но теорията ти на сходна с тази на невероятността.та викаш че с 10-12 повторения праш маса,а с 7 релеф!?!ти си моят гуру в бодибилдинга
хайде остани със здраве и вземи се информирай “малко” повече пук давай съвети наляво и надясно
още веднъж се извинявам за обидите,но моля не ги трийте
31.03.06
19:06
Ще се наложи да ви помоля да спрете със заяжданията.
Както много добре знаете - тук това не се толерира!
31.03.06
21:46
Тренирай ръцете отделно. Бицепса и трицепса да не са в един ден. Побвай с 2 упражнения за бицепс и 3 за трицепс с по 6-8 повторения с тежести близки до максимума ти. Айде успех.
Понеже и на мен малко ми изостават рацете :evil: аз ги тренирам ето така
гарди,трицепс-понеделник едно упражнение за трицепс 4-8
груб,бицепс-вторник едно упрайнение за бизепс 4-8
крака-......сряда
рамо,трапец,врат-.......четвьртак
трицепс,бицепс-петак ти си избери как ще ги тренираш
така ако са ти по слаби рацете би трябвало да влязат в правия пат :lol:
02.04.06
21:33
пробвай така :
1 скотово сгьване в суперсерия с разгьване на скрипец 4 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
2 сгьване крив лост от стоеж в суперсерия с френско разгьване от седеж 4 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
3 сгъване за предмищница в суперсерия с разгъване за предмищница 3 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
02.04.06
22:44
[quote author=“vladik”]пробвай така :
1 скотово сгьване в суперсерия с разгьване на скрипец 4 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
2 сгьване крив лост от стоеж в суперсерия с френско разгьване от седеж 4 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
3 сгъване за предмищница в суперсерия с разгъване за предмищница 3 серии с по 30-45сек почивка м/у сериите
Ако е решил да качва това не е правилня варянт. За покачване на маса е нужна много по голяма почивка от порядъка на 2-4мин.
03.04.06
17:12
Immortal88
значи за ръцете мога да ти кажа какво ми се е отразило на мен:
Правя суперсерии по 1 на седмица като следва:
прав стоеж с дъмбели - 3 * 6-8 на ръка,веднага след това на лежанката с лост с тесен захват за трицепс 3*6-8
прав стоеж крив лост 4*6-8 веднага след това френско 4*6-8
скотово с крив лост 3*6-8 веднага след това разгъване на горен на скрипец 3*6-8
това правя от доста време като последователността можеш да я сменяш от време на време зада стресираш мускула.може и някои от упражненията да сменяш.от както правя това имам нарастване на ръката с около 6 см без да пия нищо.чак сега почнах да пия
ако искаш пробвай - ако не друго поне няма да ти навреди
07.04.06
19:32
kambata
моля ти се дай ми малко по-подробна информация за твоя метод(относно суперсериите-всичко това ли се прави в една с.с. месечно или е нещо друго?)не те разбрах ако може да поясниш
07.04.06
21:55
[quote author=“immortal88”]kambata
моля ти се дай ми малко по-подробна информация за твоя метод(относно суперсериите-всичко това ли се прави в една с.с. месечно или е нещо друго?)не те разбрах ако може да поясниш
дам и аз тва нещо го правя и дигнах ръката с 4 см
и ми е доста релефна