Тренировка

XE

31.03.06
12:33

Аз съм 63-64кг, 1,74 висок.
Досега тренирах по следния начин.
гърди и бицепс
гръб и трицепс
рамо и крака

Ще ми препорачате ли някоя ефективна програма за покачване на маса?

31.03.06
12:49

[quote author=“xesy”]Аз съм 63-64кг, 1,74 висок.
гърди и бицепс
гръб и трицепс
рамо и крака

една корекция
гърди и трицепс
гръб и бицепс
рамо и крака
тая е перфектна
нали говориме за 3-ен сплит

31.03.06
13:04

[quote author=“DirtyandNasty”]
една корекция
гърди и трицепс
гръб и бицепс
рамо и крака
тая е перфектна
нали говориме за 3-ен сплит

Аиде стига бе! И кво и е перфектното и на другата кво и имаше ?!?  Тия двете програми са един дол дренки. Едната дава приоритет на гръдния кош пък другата на ръцете. Като земете да се изхвърляте  значи се едно едната програма не струва пък другата е невероятна.
xesy да вземеш да си разгледаш храната и после тренировката.

31.03.06
13:10

абе пич искаш ли да ти кажа какво му беше на неговата :
гърди и бицепс
гръб и трицепс
като правиш гърди натоварваш трицепса,а като гледам на другия ден ще прави трицепс
няма добре да е отпочинал,както и като прави бицепс ще е супер изтощен,а той като гледам ще прави гръб при гръб се натоварва бицепс и се получава едно претрениране на ръцете меко казано

31.03.06
13:22

И какъв е проблема ако тренировките не са в поредни дни, имаш почивни дни между тренировките и се въстановява добре къв е проблема?

31.03.06
13:26

[quote author=“x_3_mar”]И какъв е проблема ако тренировките не са в поредни дни, имаш почивни дни между тренировките и се въстановява добре къв е проблема?

ами ако тренира през ден препоръчително е тогава да си действа по същата програма макар че може да внесе малко разнообразие да види как ще му се отрази,но ако не тогава по тая дето му я написах

31.03.06
15:29

[quote author=“xesy”]Аз съм 63-64кг, 1,74 висок.
гърди и бицепс
гръб и трицепс
рамо и крака

Аз ти препоръчвам да продължиш по същия сплит само да сменяш някой от упражненията или повторения/тежести.

NI

31.03.06
17:13

И аз съм за маса самоче 4 дневен сплит. Ако имаш време пробваи

1. Гръб
2. Гърди
3. Рамо, Трапец(рядко и крака ако имам време)
4. ПОЧИВКА
5. Ръце
6. ПОЧИВКА
7. ПОЧИВКА

На серя правя по 6-8 повтореня и общо взето това е...

SH

31.03.06
20:07

Ае момчета вие пресата тренирате ли я ваобще или според вас няма смисал? :)

ПО ЗДРАВИ

XE

05.04.06
13:55

[quote author=“nikataa”]И аз съм за маса самоче 4 дневен сплит. Ако имаш време пробваи

1. Гръб
2. Гърди
3. Рамо, Трапец(рядко и крака ако имам време)
4. ПОЧИВКА
5. Ръце
6. ПОЧИВКА
7. ПОЧИВКА

На серя правя по 6-8 повтореня и общо взето това е...

Thanks za otgovorite!
Никатаа доволен ли си от този 4 дневен сплит?

А по колко упражнения правите за мускулна група - аз правя по 2…
2 бицепс
2 трицепс
2 гърди
2 гръб + 1 трапец
2 рамо
2 крака

05.04.06
21:17

Прави по три за гръб и крака.

05.04.06
22:57

[quote author=“Sparrow-Hawk”]Прави по три за гръб и крака.

прави за крака 4етири
3 за бедра и едно за прасец
ам малко са по две упражния
увеличи ги на три
ето така виж
3 бицепс
2 трицепс
3 гърди
3 гръб
3 рамо 1 трапец
2 крака
и трапец го правиш с рамото не с гръб

06.04.06
07:57

xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.
Според мен 3 упр. за бицепс са 100% претрениране, аз тренирам от 4-5 месеца и за бицепс ми е достатъчно и само сгъване с прав лост 3-4 серии.

06.04.06
13:35

[quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.
Според мен 3 упр. за бицепс са 100% претрениране, аз тренирам от 4-5 месеца и за бицепс ми е достатъчно и само сгъване с прав лост 3-4 серии.

е ти си некво изключение като цяло
едно упражнение за бицепс
и кво порастнали ти ръката тея 4-5 месеца

06.04.06
15:39

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

1-2 упражнения за бицепс най-много. Бицепса е съвсем малък мускул. Няма смисъл от много упражнения за бицепс.
Къде видя, че трябва да се правят по 3?

06.04.06
16:25

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

1-2 упражнения за бицепс най-много. Бицепса е съвсем малък мускул. Няма смисъл от много упражнения за бицепс.

еми те са три глави правиш и за трите
долна-скотово
средна-лост
горна-дъмбели
айде са ми говори

06.04.06
16:28

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

еми те са три глави правиш и за трите
долна-скотово
средна-лост
горна-дъмбели
айде са ми говори

В грешка си - бицепса не случайно се казва бицепс. Това е, защото има две глави. И при това и двете участват при всичките упражнения.

06.04.06
19:38

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

Бицепса има 2глави а пък трицепса е с 3 :wink:  Аз примерно правя 3 упр за бицепс и те са ми напълно достатъчни

06.04.06
19:43

[quote author=“ridddick”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

Бицепса има 2глави а пък трицепса е с 3 :wink:  Аз примерно правя 3 упр за бицепс и те са ми напълно достатъчни

бицепса има три глави нищо че се казва бицепс
можеш ако искаш да го провериш

06.04.06
19:52

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ridddick”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

Добре, щом казваш. Твойте може и да са три, ако си извънземен. Ама при нормалните хора са 2.

06.04.06
19:56

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ridddick”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

ако наистина биципса ти има 3 глави може ли да си направя една снимка до теб  :D Виж ти сигурно говориш за едно малко мускулче чието име е бранхиалис-то не е част от бицепса :wink: Погледни в някой атлас и спри да пишеш глупости

06.04.06
20:05

[quote author=“ridddick”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ridddick”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“rage_go”]xesy, колко ти е стажа ще е добре да кажеш.

ако наистина биципса ти има 3 глави може ли да си направя една снимка до теб  :D Виж ти сигурно говориш за едно малко мускулче чието име е бранхиалис-то не е част от бицепса :wink: Погледни в някой атлас и спри да пишеш глупости

абе три са бе
хаахаахахаххахахахаха

бицепс брахи, брахиалис, брахиорадиалис? Тези ли са 3-те? Те не принадлежат към това което събирателно наричаме “бицепс”.

Ще Ви помоля да не спамите темата.

06.04.06
20:16

[quote author=“manson”]бицепс брахи, брахиалис, брахиорадиалис? Тези ли са 3-те? Те не принадлежат към това което събирателно наричаме “бицепс”.

Ще Ви помоля да не спамите темата.

абе колега не се пали шегувам се
извинявай ако сам те ядосал

Не беше лично към теб.

06.04.06
23:19

Какво се шегуваш.... оспами цялата тема !!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1