Съвет за точкова редукция на мазнини

01.04.06
10:54

Пролетта дойде, време е да чистим. Есента и зимата въобще не ползвах дъмбели при тренировките за гърди (като изключим флайс) и ето напролет резултата - масивни мазни гърди. Посъветваха ме ако искам да ги орелефя, да ползвам само дъмбели и да правя спринтове около 15-20 минути през ден. Мене бягането не ми е проблем от гледна точка на издържливост, но когато бягам свалям маса от ръцете. Диети не правя, освен, че добре си подбирам храната преди и след тренировка. Пия и две лъжици Про Голд 90 на нутрим след всяка тренировка. Тренирам 3 пъти седмично, от които 1 път гърди, другите три дни са ми заети вечерта с бойни изкуства, карам от време на време колело. Май се поовлякох с подробности, така че ще задам въпроса пак: как да чистя мазнини САМО от долната част на гърдите, без да свалям другаде?

01.04.06
11:36

Никак.Ако мазнините са само в гърдите, в което се съмнявам ще чистиш от там.Ако имаш и на други места, не се учудвай ако мазното на гърдите изчезне последно.

01.04.06
14:39

[quote author=“AcTivE”]Пролетта дойде, време е да чистим. Есента и зимата въобще не ползвах дъмбели при тренировките за гърди (като изключим флайс) и ето напролет резултата - масивни мазни гърди. Посъветваха ме ако искам да ги орелефя, да ползвам само дъмбели и да правя спринтове около 15-20 минути през ден. Мене бягането не ми е проблем от гледна точка на издържливост, но когато бягам свалям маса от ръцете. Диети не правя, освен, че добре си подбирам храната преди и след тренировка. Пия и две лъжици Про Голд 90 на нутрим след всяка тренировка. Тренирам 3 пъти седмично, от които 1 път гърди, другите три дни са ми заети вечерта с бойни изкуства, карам от време на време колело. Май се поовлякох с подробности, така че ще задам въпроса пак: как да чистя мазнини САМО от долната част на гърдите, без да свалям другаде?

Ти прочете ли истинския състав на “Въгли Голд  90 ?

01.04.06
21:14

[quote author=“tpd”][quote author=“AcTivE”]Пролетта дойде, време е да чистим. Есента и зимата въобще не ползвах дъмбели при тренировките за гърди (като изключим флайс) и ето напролет резултата - масивни мазни гърди. Посъветваха ме ако искам да ги орелефя, да ползвам само дъмбели и да правя спринтове около 15-20 минути през ден. Мене бягането не ми е проблем от гледна точка на издържливост, но когато бягам свалям маса от ръцете. Диети не правя, освен, че добре си подбирам храната преди и след тренировка. Пия и две лъжици Про Голд 90 на нутрим след всяка тренировка. Тренирам 3 пъти седмично, от които 1 път гърди, другите три дни са ми заети вечерта с бойни изкуства, карам от време на време колело. Май се поовлякох с подробности, така че ще задам въпроса пак: как да чистя мазнини САМО от долната част на гърдите, без да свалям другаде?Ти прочете ли истинския състав на “Въгли Голд  90 ?

Не разбирам какво намекваш?
90% яйчно-млечен протеин, виамини, л-карнитин и други подробности.  Какъв Въгле Голд?

01.04.06
21:41

Виж из форума има тема за PRO GOLD 90.Даден е за изследване и се оказа, че има 47% протеин.Сега чакаме резултати от второ изследване.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1