Упражнение за кръста?

02.04.06
00:45

Здравейте,интересува ме някакво упражнение за заздравяване на кръста.От 3 дена правя стандартни коремни преси и не мога да стана от леглотов (вече спрях да ги правя и започнаь да правя половинки на серий.Интересува ме има ли някое упражнение за заздравяване на кръста.
                                                                Благодаря предварително!!!

02.04.06
17:11

Самото упажнение е такова ако искаш да не та боли не ги прави.Мен сащо ме боли краста като правя коремни преси.За краста упражнението е така наречените хипер екстензии коремни преси наобратно.Лягаш на леглото ако е вав вас горната част на тялото е отван някои сяда на краката ти и почваш пускаш на долу и после нагоре ако е вав зала на пеика лягаш и сащото.

02.04.06
20:00

И това заздравява кръста да не те боли, така ли :?:

02.04.06
21:54

На това упражнение му казват Мъртва тяга, винаги когато има дисбаланс между гърба или корема , кръста наболява

03.04.06
10:50

Aми това не е тяга това е  хипер екстензии.Казвам ти ако искаш  да не те боли просто не прави коремни преси има много упражнения с които ще  замениш коремните преси.

03.04.06
20:21

Ми аз вече правя коремни преси, които не натоварват кръста чак толкова, един приятел ми посочи същото упражнение за кръста(мъртва тяга)Ще започна да го правя и ще видя да ли има ефект.А мястото от зад ,което натоварва имам доста мазнини.Така че сигорно ще ми е от полза. :)

03.04.06
21:00

[quote author=“BuLlsEye”]Ми аз вече правя коремни преси, които не натоварват кръста чак толкова, един приятел ми посочи същото упражнение за кръста(мъртва тяга)Ще започна да го правя и ще видя да ли има ефект.А мястото от зад ,което натоварва имам доста мазнини.Така че сигорно ще ми е от полза. :)

ако те боли мн кръста значи коремните преси не ги правиш правилно
всъщност я ми кажи как ги изпълняваш точно
попринцип се правят така не пускаш мн до долу нито пък мн до горе
аз ги правя така и корема перфектно ми се нотоварва още на 30-тата
и кръста грам не ме боли

03.04.06
22:40

[quote author=“dorian_87”]Aми това не е тяга това е  хипер екстензии.Казвам ти ако искаш  да не те боли просто не прави коремни преси има много упражнения с които ще  замениш коремните преси.

Има огромна разлика между Хипер екстензии е Мъртвата тяга не си ме разбрал

04.04.06
18:42

[quote author=“dorian_87”]Самото упажнение е такова ако искаш да не та боли не ги прави.Мен сащо ме боли краста като правя коремни преси.За краста упражнението е така наречените хипер екстензии коремни преси наобратно.Лягаш на леглото ако е вав вас горната част на тялото е отван някои сяда на краката ти и почваш пускаш на долу и после нагоре ако е вав зала на пеика лягаш и сащото.

Това по принцип го дават при тренировка за гръб....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1