малко помощ

BI

02.04.06
20:22

здравейте аз съм на 17г. това ми е трета година в бранша ръката ми е39 тежа 82 висок съм 175 та въпроса ми  е дали ще може да ми дадете някаква програма за релеф 4 дневна и информация за нвд с която да не изгуба масата която съм трупал 6-7 месеца

03.04.06
09:48

Информация за НВД-сайта(има в предостатъчно)
И програма за релеф не се различава много от тази за маса,включи повече машини,прави кардио 3-4пъти седмично и това е  8)

BI

03.04.06
10:12

да бе аз си намерих за релеф добра програма остава само да почна сутрин на гладно да потичвам.А няква примарна нвд можеш ли да ми пуснеш

KA

03.04.06
17:18

Като тренирам за маса има ли проблем от време на време да тичам сутрин-не по много(за форма)

03.04.06
19:29

[quote author=“Kambata”]Като тренирам за маса има ли проблем от време на време да тичам сутрин-не по много(за форма)

Няма проблем, стига да ядеш достатъчно, за да компенсираш изразходваните калории, за да качваш маса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1