03.04.06
18:14
на коя фирма да си зема протеин . доло горе които става и е до 20 лева , като се смята че в момента взимам креатин на Сатурн.мерси предварително
Какво искаш да кажеш с това 20лв? Ако е 20лв за 1кг няма такава фирма!
04.04.06
10:55
За 20 лева суроватка най-много 500 грама и то български продукт. Ако искаш протеин, това струва пари. Ако не можеш да си го позволиш наблягай на месото.
04.04.06
11:11
Най-добре за него е на Boitech.500гр за 25лв WPC.
мерси за отговорите аз исках да разбера доло горе за 20лв колко наи много грама хубав протеин мога да си взема
04.04.06
12:11
за 25,50лв 1кг Pur Whey Pro на Нутрим е!
Ми на Нутрим можеш да намериш 1кг за близо 20лв както е написал колегата по-горе
ама тоз нутрим има вкус на незнам каквоо....
Все едно трици,ярма и още нещо са смесили вътре... само като го помиришеш след като си го разбил и почва да ти става лошо :idea: :idea: :idea:
[quote author=“atanazov”]Ми на Нутрим можеш да намериш 1кг за близо 20лв както е написал колегата по-горе
Все едно трици,ярма и още нещо са смесили вътре... само като го помиришеш след като си го разбил и почва да ти става лошо :idea: :idea: :idea:
бе за вас имали значение на ко мириши за мен има значение дали е чис и дали ще има ефект
04.04.06
20:46
[quote author=“atanazov”]Ми на Нутрим можеш да намериш 1кг за близо 20лв както е написал колегата по-горе
нее вярно,взех си ена кутия съвсем скоро(бях на път и само това имаше в Била) с вкус на ягода,да ти кажа по добре се разтваря от Биотек,пия ги и двата в момента и доста по добре се разтваря,не се пени и т.н.!