04.04.06
12:04
Кажете кво да правя всичко друго ми е Екстра ама тея дебели бедра незнма какво трябва да правя да ги стопя ???Не тренирам крака, освен от време на време Велгометър и напоследък бягане !Незнам как да ги стопя всичко друго си ми е екстра само тея бедра загрозяват всичко !много кофти така незнам кажете какво да правя, да ги разкарам?Да пия някви работи?упражнения ? и аз незнам кво да правя казвали са ми да бягам ама нз....
Мерси предварително ! :roll:
П.П.на 18 съм ако има значение!
еми предполагам че краката ти са доста мазни а мазното пада с бягане ....бягането ги чисти най добре...аз по принцип клякам с големи килограми което ми увеличава много обема на бедрата...и ставам като щангист...и с бягане си ги чистя ....
04.04.06
20:45
тичането си е тичане пич само това мога да кажа ако искаш чистене това е тичане
09.04.06
15:36
А скачането на въже върши ли добра работа вместо тичане?
26.04.06
18:53
А ако бягам дали ще сваля и от бицепса си !? !
[quote author=“AntiHimik”]Кажете кво да правя всичко друго ми е Екстра ама тея дебели бедра незнма какво трябва да правя да ги стопя ???Не тренирам крака, освен от време на време Велгометър и напоследък бягане !Незнам как да ги стопя всичко друго си ми е екстра само тея бедра загрозяват всичко !много кофти така незнам кажете какво да правя, да ги разкарам?Да пия някви работи?упражнения ? и аз незнам кво да правя казвали са ми да бягам ама нз....
Еми просто почни да ги тренираш.Ако не ги тренираш как мислиш че ще се стегнат и развия ????
включи и краката в тренировката си .
[quote author=“PaTriK”][quote author=“AntiHimik”]Кажете кво да правя всичко друго ми е Екстра ама тея дебели бедра незнма какво трябва да правя да ги стопя ???Не тренирам крака, освен от време на време Велгометър и напоследък бягане !Незнам как да ги стопя всичко друго си ми е екстра само тея бедра загрозяват всичко !много кофти така незнам кажете какво да правя, да ги разкарам?Да пия някви работи?упражнения ? и аз незнам кво да правя казвали са ми да бягам ама нз....
Еми просто почни да ги тренираш.Ако не ги тренираш как мислиш че ще се стегнат и развия ????
Като ги тренира ще увеличат обема си....по добре да бяга за да ги изчисти след това да ги тренира
Качваш навсякъде - Сваляш навсякъде...
Това да не вие Тука има-Тука нЕма :wink:
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“PaTriK”][quote author=“AntiHimik”]Кажете кво да правя всичко друго ми е Екстра ама тея дебели бедра незнма какво трябва да правя да ги стопя ???Не тренирам крака, освен от време на време Велгометър и напоследък бягане !Незнам как да ги стопя всичко друго си ми е екстра само тея бедра загрозяват всичко !много кофти така незнам кажете какво да правя, да ги разкарам?Да пия някви работи?упражнения ? и аз незнам кво да правя казвали са ми да бягам ама нз....
Като ги тренира ще увеличат обема си....по добре да бяга за да ги изчисти след това да ги тренира
Еми той може да прави трениворка за крака но няма да е с много тежести .. е разбирасе и ще има растеж но той ще е малък.Нека да не издребняваме .
Той да прецени
абе, това, че не тренираш крака си е пълна глупост. по залите постоянно виждам хора с крака като моливи или като диреци, а нагоре са като Шварценегер. все едно да не тренираш гърди или гръб например. а пак велоергометърът и пътеката са си просто аеробика. с тях крака много трудно се правят, освен ако не бягаш по един час на ден или не въртиш по 2 да речем. прави си краката поне веднъж седмично, но ако не искаш да качваш там, ги прави с малко тежести, много повторения и къси почивки между сериите. а пък велоергометърът си е само допълнение.
ХОРА, ТРЕНИРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ПУСТИ КРАКА:)!!!!!!!!!!!!!!!!