pullover

VS

04.04.06
19:49

Та въпроса ми е с кое упражнение е най удобно да се прави pullover-а по време на гърди или клекове или ...?  :shock:

04.04.06
20:10

Принципно има класическа комбинация от клек и пулоувър.След серия клек веднага серия пулоувър  :) Може и с гърди ,даже някои май и с гръб го правят.Аз лично го правя заедно с гърдите  :roll:

ZW

04.04.06
22:02

Аз започнах да го правя първо упражнение в тренировката за гърди. Така ми се струва най на място.

04.04.06
22:47

Аз предпочитам да го правя като последно упражнение за гърди. Така си ми влиза много яко. Правя с големи тежести по 12 повторения.

ST

05.04.06
11:08

Аз го правя последно с нормални килограми 3 серий по 8,10 а последната до отказ... Някак си много добре ме напомпва  :wink:

05.04.06
14:37

[quote author=“StronG™”]Аз го правя последно с нормални килограми 3 серий по 8,10 а последната до отказ... Някак си много добре ме напомпва  :wink:

идеята на пуловера е не да те напомпи а да разтегне гръдните и гръбните мускули.Освен това се натоварват междуребрените връзкии се увеличава обема на гръдния кош

ST

05.04.06
15:47

ridddick

идеята на пуловера е не да те напомпи а да разтегне гръдните и гръбните мускули.Освен това се натоварват междуребрените връзкии се увеличава обема на гръдния кош

Значи сьм бил в заблуда... :|
Мерси....Довечера ще си легна малко по умен  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1