Последователност за трицепс

05.04.06
19:23

Въпроса ми е такъв:
Каква да е последователността на продълженията?За трицепс правя кофички, на лежанката с тесен хват и скрипец за трицепс.Правех ги до са така - първо кофи, второ леж., трето на скрип.След кофичките(слагам си 1 диск)си скъсвам от напрежение трицепсите, за това мисля, че е добре да са последни.Вие как мислите?

П.П. - Моля, не предлагайте заменяне на някое от упражненията с друго...

CA

05.04.06
19:42

аз мислая 4е френското 6те ти доиде добре.

ПО ЗДРАВИ
А аз мисля да ти направя забележка да не заместваш букви с цифри
DJGorgio-Astor

05.04.06
20:19

[quote author=“CaspaR”]аз мислая 4е френското 6те ти доиде добре.

ПО ЗДРАВИ

френско,разгъване на дъмбел,кикбек

05.04.06
21:57

1.Скрипец
2.Френско
3.Тесен хват или разгъване с дъмбел ( с една или две ръце )

Успех !!!

05.04.06
22:45

[quote author=“Mopreme”]

и в нито едно от мненията не сте послушали момчето!!!
подредбата ти е добра ,кофите е добре да са първи а скрипеца последен,независимо кое упражнение ще е посредата

05.04.06
23:05

[quote author=“Static”][quote author=“Mopreme”]

и в нито едно от мненията не сте послушали момчето!!!
подредбата ти е добра ,кофите е добре да са първи а скрипеца последен,независимо кое упражнение ще е посредата

не бе аз го слушах,обаче тея упражнения дето прави не ми харесват

06.04.06
10:06

Ще благодаря само на Static..
За френското - не мога да му хвана техниката на изпълнение.Мърдат ми се навсякъде лактите и ръцете, за това не го правя.
DirtyandNasty, на мен пък си ми харесват.Има голям ефект.Сложи си един допълнителен диск 20 кила на кофичките, после говори, че не ти харесва..

CA

06.04.06
11:09

за френското што не почнеш с по малки тежести докато схванеш техниката

ПО ЗДРАВИ

лег с тесен хват
пулдаун на скрипеца
кофички

06.04.06
12:43

[quote author=“Mopreme”]За френското - не мога да му хвана техниката на изпълнение.Мърдат ми се навсякъде лактите и ръцете, за това не го правя...

И по-добре, то така скапва лактите, че после ще се чудиш как да тренираш. Упражнението иначе е много добро но увлича с тежестите, не се усещаш кога си попрекалил и айде травма...

06.04.06
13:37

[quote author=“M16”][quote author=“Mopreme”]За френското - не мога да му хвана техниката на изпълнение.Мърдат ми се навсякъде лактите и ръцете, за това не го правя...

И по-добре, то така скапва лактите, че после ще се чудиш как да тренираш. Упражнението иначе е много добро но увлича с тежестите, не се усещаш кога си попрекалил и айде травма...

а кофичките не ги скапват така ли да разбирам
просто ако го правиш правилно няма да имаш проблеми
и няма да се стига до ексцесии

ZW

06.04.06
14:09

Mopreme, подреди упражненията като започнеш от това, което най-много те натоварва, не го “пази” за накрая, когато вече си уморен и няма да можеш да го направиш с максимални килограми.

06.04.06
14:21

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“M16”][quote author=“Mopreme”]За френското - не мога да му хвана техниката на изпълнение.Мърдат ми се навсякъде лактите и ръцете, за това не го правя...

Къде писах за кофичките, неразбрах???
  :? Четете бе хора... преди да цитирате...

06.04.06
14:49

[quote author=“M16”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“M16”][quote author=“Mopreme”]За френското - не мога да му хвана техниката на изпълнение.Мърдат ми се навсякъде лактите и ръцете, за това не го правя...

Къде писах за кофичките, неразбрах???
  :? Четете бе хора... преди да цитирате...

ти май реторичен въпрос ми зададе
какъвто въпрос зададеш такъф и отговор ще получиш
нали каза че от френско и си скапваш лактите и после трамва
ами то и като правиш кофички също доста натоварваш лактите
демек аз разбрах по-добре не прави френско да не получиш некоя трамва а си прави кофичките

06.04.06
16:17

Спор без смисъл и край...
Айде със здраве.

06.04.06
16:30

Според мене е най-добре да започнеш със скрипеца, много е добър за загрявка на ставите, след това ти си избирай кое да правиш :) Най-добре би било второ да правиш това което най-те кефи, и на което вдигаш най-много.
При мене са :
1. Скрипец
2. Тесен хват от лег
3. Кофички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1