За съдържанието на MLO и Musashi

05.04.06
20:48

Едно разочарование за бодибилдерите ( може би ), но ще трябва да Ви кажа, че продуктите на Musashi и MLO са бъкани с мазнини и протеиновия им състав е много далеч от написаното на кутиите.

Това 1лекар го твърди в форума на tialoto.bg         http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?p=384&sid=3dd8be4b6d2ac866a84cf1e7629fa89b   ето линка към темата.

05.04.06
22:16

Интересно  :!:

Очаквам с интерес резултатите от излседването на Оптимум, Юнивърсал и Дженезис

GU

05.04.06
22:26

Този въпросният лекар ако може да ни даде всички възможни резултати ще бъде ПРЕКРАСНО.
Нека някой който е регистриран и в двата форума му прати линкове към нашите разследвания по тази тема и го помоли да сподели неговите с нас за благото на Родината и за ужасТ на ф....ата копумпирана държава

06.04.06
13:46

Пратих ЛС на лекара и го попитах дали ще може да ми покаже на снимка протоколите или да ми каже кой добавки са добри и кои не струват.

AL

06.04.06
14:06

хаха остава да е вярно това.те МЛО като са боклуци..какво остава за другите

Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 9:43 pm

06.04.06
15:15

Това за Мусаши съм го чел отдавна. Имаше интервю с някой, не си спомням вече, който каза че бил давал за изследване техни продукти, които се оказало, че не били с точното съдържание. Но не му обърнах много внимание, така или иначе Мусаши бяха прекалено скъпи за мен и не си ги купувах.

07.04.06
13:27

това за МЛО чак не ми се вярва...ама знае ли вече човек.

14.04.06
01:10

Аз познавам едно момче което ме снабдяваше с един насипен протеин....естествено неможех да бъда сигурен в качеството му,но беше доста евтин и даваше някакъв ефект. Та отивам аз до склада и кого мислите виждам !?!? Самият Кирил Вълчев.....дано да не е бил там затова за което бях и аз, че вече става мноого съмнителна цялата история с хранителните добавки в шибаната ни жалка държавица....... :oops:  :oops:  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1